DNT ung: Hengekøyetur i Eikedalsmarka, 13-20 år

Turen går lørdag 4.5.2019 klokka 12:00. Oppmøte Ra ungdomsskole sin parkeringsplass. Kollektivtransport er buss, denne kan du bl.a. ta fra Larvik Sentrum (208). Busstoppet er Rema 1000 Veldrebakken. Fra busstoppet tar det under 5 minutter å gå.

Vi går samlet til Eikedalen, her har vi aktiviteter før vi går videre og finner en bildevennlig leirplass. Lørdagskveld har vi en felles middag. Vi prøver oss på et morgenbad på søndag før hjemreise.

Påmelding ved å trykke den røde knappen "Meld deg på". Påmeldinger ønskes innen onsdag 1. mai.
Pris kr 50,- for medlemmer av DNT og kr 150,- for ikke-medlem betales ved påmelding.
Prisen inkluderer middag, evt. lån av utstyr og turledelse.

Mangler du hengekøye eller sovepose?
Vi har til gratis utlån, så gi beskjed ved påmelding dersom du vil låne. Dersom du trenger sovepose, får du også låne en nyvasket lakenpose som du må bruke inni soveposen (slik at selve soveposen holdes ren).
Vi har dessverre ikke tarp til utlån, men dersom det begynner å regne kan vi slå opp en presenning.

Aldersgrensen er satt til 13-18 i det turprogrammet på papir, men er blitt økt til 13-20 år.

Pakkeliste:

Lunsj lørdag, frokost søndag og snacks må medbringes selv.
Hengekøye (kan lånes).
Liggeunderlag (kan lånes) / saueskinn.
Sovepose (kan lånes).
Toalettsaker.
Ull/varme klær til kvelden.
Badetøy/Håndkle (etter ønskelig).
Klær etter vær.