DNT ung: Kveldstur på Bystien, 13-30 år

14. august kl. 17:30 - 20:30
Larvik og Omegns Turistforening, DNT ung Holmestrand , DNT ung Horten , DNT ung Larvik , DNT ung Sandefjord , DNT ung Tønsberg
Oslofjorden (se kart)

Bystien er en 7,5 km lang rundtur gjennom de bynære friområdene i Larvik sentrum. Deler av turen går langs gatene, men det aller meste går på stier innimellom bylandskapet. Vi går innom flere fine utsiktspunkt, kanskje visste du ikke at vi har så mye natur i Larvik sentrum?

Turen tar ca. 2,5 time å gå. Ta med drikkeflaske, matpakke og gode sko.
Det er ingen påmelding.

DNT ung: Kveldstur på Bystien, 13-30 år

Vi møtes i Bøkeskogen (flaggstengene) kl. 17.30 og går tur på Bystien. Ta med matpakke, så spiser vi kveldsmaten underveis. Bystien er en 7,5 km lang rundtur gjennom de bynære friområdene ...