Avlyst DNT ung: Hesteridning / Gymkhana på Damgården, 16-26 år

Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. For få påmeldte.

Vi møtes på Damgården Ridesenter i Vestmarka. Instruktører fra ridesenteret lager hinderløyper og leder aktiviteten. Gymkhana passer både for erfarne og uerfarne hesteryttere, og er en spennende måte å bli kjent med hest på.

Vi deles inn i lag med erfarne og uerfarne ryttere, slik at ridningen blir trygg og passe utfordrende for alle. Her kan du være med om det så er første gang på hesteryggen!

Oppmøte på Damgården kl. 11.00. Varighet ca. 3 timer.
Vi spiser lunsj sammen, så ta gjerne med noe å grille. Vi leier grillhytta på Damgården.

Pris kr 150 for medlemmer av DNT og 350,- for ikke medlem.
Påmelding ved å trykke på den røde knappen "Meld deg på!".

Min. 8 og maks. 16 deltakere (inkl. turledere fra DNT ung).
Påmeldingsfrist torsdag 5. september.
Gi beskjed ved påmelding dersom du ønsker å sitte på fra Larvik, så ordner vi dette.

PS: du kan melde deg inn i DNT på www.dnt.no/medlem

DNT ung: Hesteridning / Gymkhana på Damgården, 16-26 år

Gymkhana er en slags hinderløype som man skal manøvrere seg gjennom fra hesteryggen.  Vi møtes på Damgården Ridesenter i Vestmarka. Instruktører fra ridesenteret lager hinderløyper og leder aktiviteten. Gymkhana passer både for ...

Turleder:

• Johanne Dolven