Avlyst Helgetur på Hardangervidda for voksne

1. august kl. 09:00
4. august kl. 17:00
Larvik og Omegns Turistforening
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga for få deltakere.

Fra torsdag 1 august til søndag 4 august arrangeres det en fellestur til Hardangervidda.

TORSDAG
Avreise fra Larvik kl 09.00 torsdag.
Vi kjører til Varland ved Møsvatn og tar en taxibåt inn til Mogen Turisthytte. Båtturen tar ca 30 minutter og vil være en flott opplevelse med vakker natur underveis.
Vi går en liten tur i nærområdet og blir kjent med hverandre og naturen, før middag på hytta.

FREDAG OG LØRDAG
Fredag og lørdag er det felles frokost og smøring av matpakke.
Ut på tur! Vi legger opp turer etter hva deltakerne ønsker. Det er mulig å bli med på felles tur, gå en egen tur på eget ansvar eller være ved hytta. Middag og felles samvær på kveldene.

SØNDAG
Søndag er det felles frokost, evt med nistesmøring, før båttur tilbake til Varland og hjemreise til Larvik. Båten hjem går kl 11.30.
Bilturen tar ca 3 timer hver vei med en innlagt spisestopp, som betales av hver enkelt.

Fokuset på turen er nærvær, nåtid og sanseopplevelser.
Lite fokus på prestasjon, men tar gjerne mestringsopplevelser. Målet er å oppleve Hardangervidda, naturen, roen, den friske lufta etc. Bli kjent med nye mennesker, oppleve glede og fellesskap.
Du trenger ikke ha mye turerfaring for å bli med denne helgen.

Prisen for turen er kr 5.000 for medlemmer av DNT og kr 5.500 for ikke medlemmer.
Dette dekker reise tur/retur, 3 overnattinger med full pensjon, båt tur/retur og turledere.
Du kan bli medlem på www.dnt.no/medlem/

Påmelding med nettbetaling ved å trykke på den røde knappen "Meld deg på".
Dersom du trenger hjelp til påmelding, kan du ta kontakt på larvik@dnt.no eller på tlf 33 18 76 50 i åpningstiden

Ved påmelding er det ønskelig at dere informerer om eventuelle spesielle behov, slik som matallergier, sykdommer eller liknende.
Maks. 14 deltakere.

Påmelding er bindende.
Påmeldingsfristen er 10. juni.

Utstyr:
Det er fullpensjon på hytta, derfor trenger du ikke ha med annet enn relativt lett sekk til matpakke etc.
Varme klær og gode tursko for fjellbruk.
Sovepose eller lakenpose.
Se ellers dette forslaget til pakkeliste fra DNT

Ønsker du å ha et eget kart for turen, heter kartet Kalhovd og koster kr 195 for medlemmer/kr 229 for ikke medlemmer.
Meld fra om det ved påmelding, slik at vi kan bestille inn kart til dere.

Turleder:

• Camilla Irene Bing-Jacobsen Fauske