Friluftsskole uke 33 - 10-13 år

Larvik og Omegns Turistforening, DNT Vestfold , Oslofjorden Friluftsråd
Oslofjorden (se kart)

Friluftsskole Larvik uke 33

Aktive, lærerike og spennende sommerferiedager!

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, primært mellom 10–13 år. Friluftsskolen skal være et positivt og lystbetont ferietilbud i nærmiljøet og skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. Deltagerne får opplæring innenfor tema som allemannsrett og ferdselskultur, kartforståelse, raste- og leirplass, tur eller ekspedisjon.

På Friluftsskolen i Larvik vil deltagerne få prøve mange forskjellige aktiviteter i friluft. Det blir padling med kano og SUP, bading, snorkling, orientering, turdag, fisketur, lek og moro!

Friluftsskolen arrangeres av Larvik Turistforening og Oslofjordens Friluftsråd.

Alder: 5-7 trinn (10-13 år)

Når: uke 33 - tirsdag 13. august -fredag 16. august

Klokkeslett: 09-15. Avslutning fredag 16.8 kl 13. (tor-fre er overnatting på Malmøya.)

Sted: Padleklubbhytta (Farris) og Malmøya (Viksfjord)

Mat:

EnkeltdagerDeltagerne tar med matpakke. i tillegg lager vi et enkelt tilleggsmåltid. Frukt og nøtter blir servert hver dag.

Overnatting: Det blir servert  middag og kvelds (torsdag) og frokost og lunsj (fredag).

Sikkerhet: Lederne har nødvendig kompetanse innen livredning i vann, førstehjelp og risikovurdering samt politiattest.  Av sikkerhetsmessige årsaker vil deltagerne benytte flyteplagg under aktivitetene i vann.

Pris: 800,- - Påmelding via link i rød knapp til høyre.

Program:

Dag 1- Padlehytta (Farris) - Bli kjent- aktiviteter og kano

Dag 2 – Padlehytta (Farris)- Orientering, livredning, mat og bading

Dag- 3 og 4 – Overnatting på Malmøya - Allemannsretten med orientering, livet i fjæra, SUP, bading og lek og moro.

Friluftsskole uke 33 - 10-13 år

Friluftsskole Larvik uke 33 Aktive, lærerike og spennende sommerferiedager!  Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, primært mellom 10–13 år. Friluftsskolen skal være et positivt og lystbetont ...