Nærturlederkurs Kveldskurs over to kvelder

Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen? Bli med på et praktisk kurs i regi av DNT Vestfold, og få mer kunnskap og øvelse i nærturlederrollen.

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærmiljøet der du er kjent og hvor folk bor. Det blir fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar.

Kurset kjøres utendørs over to kvelder! Ta med en matbit og varme klær, og ha gjerne med litt ekstra i sekken.

Ved avtale med egen lokalforening får man etter kurset utdelt "Turlederpakka" lokalt. Denne inneholder personlig dagstursekk, snyltekopp og førstehjelpssett.

Dato:  Kurset holdes over 2 kvelder 09 og 10 juni kl 17:30 - 20:30
Kurssted: Knudsrødhytta i Horten. - Knudsrødveien 77, Horten