Ruslær i Ula

16. august kl. 10:00
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik

Søndag 16. august vil det bli en ruslær i Ula på litt nye og for mange ukjente stier.  Dagens turleder har laget en flott løype med flere fine utsiktspunkt, den  følger en del blåmerket løype og en del på nye stier og litt veier.  Det er viktig med gode sko på turen, man går på alt fra vei, grusvei, myke skogstier, noe steinete stier og noe rullestein.  En kort del er også litt krevende med litt bratte partier på svabergene, men her vil det være hjelp for de som trenger det.

Natursti underveis med spørsmål for store og små.  Svarkort for voksne kr 20, barn gratis.  Mulig med vipps.  Rast underveis i vakkert område.

Start og mål er på parkeringsplass oppe i skogen, merket til høyre på veien rett før Ula sentrum.  Start mellom kl 10 og kl 12.

Turen er ikke barnevognvennlig.

Pga Covid-19-viruset må det være påmelding .  Det skjer på LOTs hjemmeside http://lot.dnt.no/Ruslær i Ula.   De som ikke har mulighet tl det sender mail til larvik@dnt.no eller på tlf mandag, onsdag og fredag mellom kl 10 og 16 til tlf nr 33 18 76 50.

Påmeldingsfrist senest fredag 14. august kl 12.00.

Vi ber også våre turdeltakere om å respektere 1 metersregelen underveis i løypa og ikke minst på naturstipostene. Alle bør ta med egen antibac.

Velkommen til flott Ruslær!!

Turleder  Jon Østgård, tlf 469 66 240

• Jon Østgård