Avlyst Jubileumsarrangement på Sliperiet, foredrag med Randi Skaug

Voksne, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede
Larvik og Omegns Turistforening, DNT ung Larvik , Seniorgruppa LOT
Oslofjorden (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet økning av smitte i samfunnet og anbefaling om å redusere antall nærkontakter, ser vi oss nødt til å avlyse jubileumsarrangementet.

(Lukket invitasjon med påmelding kun for våre frivillige. Link til påmelding er sendt våre frivillige, gi beskjed til larvik@dnt.no dersom du ikke har mottatt denne.)
INNBYDELSE TIL JUBILEUMSMARKERING!

Larvik og Omegns Turistforening (LOT) ble stiftet av unge og eldre turentusiaster 29. oktober 1930. Det er en aktiv og voksende forening som dekker hele Larvik kommune. Per september 2020 har vi over 3.000 medlemmer.

I forbindelse med jubileet ønsker vi å invitere gjester og tillitsvalgte i LOT til en markering av våre 90 år. I jubileumsåret har ikke planene gått akkurat som forventet. Vi har måttet ta hensyn til en pandemi som fremdeles er en utfordring for oss. Når vi nå inviterer til en markering, har vi vært opptatt å legge dette innenfor smittevernreglene bl.a. med avstand, hygiene og antall deltagere.

Vi inviterer til en matine på Sliperiet, Hammerdalen søndag 1.november 2020 kl. 15:00

Følgende program:

15:00     Åpning ved styreleder Knut Hj. Gulliksen

15:10     DNT som samfunnsaktør ved generalsekretær Dag Terje Solvang

15:30     Foredrag av eventyreren Randi Skaug:

«Finn kongefølelsen – om å mestre både oppturer og nedturer»

17.00     Vi serverer spekemat m.m

Arrangementet er gratis for våre frivillige - men krever påmelding!
Våre frivillige og andre gjester skal ha mottatt invitasjon med påmeldingsinformasjon per e-post. Har du ikke mottatt denne, vennligst ta kontakt med LOTs kontor så snart som mulig!

Viktig! Ingen anledning til deltakelse for personer smittet av korona, i karantene eller med symptomer på luftveisinfeksjon/nedsatt allmenntilstand. Ta med egen håndsprit. Alle som ikke tilhører samme husstand må holde 1 meter avstand.

Jubileumsarrangement på Sliperiet, foredrag med Randi Skaug

Til alle LOTs tillitsvalgte, dugnadsmedarbeidere, hytteverter, turledere, samt andre spesielt inviterte, med følge. (Lukket invitasjon med påmelding kun for våre frivillige. Link til påmelding er sendt våre frivillige, gi beskjed til larvik@dnt.no ...