DNT Tilrettelagt - Garnbakken Mulvika

Vi starter nå opp igjen våre aktiviteter. For å følge smittevernplanene ønsker vi aller helst at du melder deg på i forkant, men vi kan også motta påmelding ved oppmøteplassen, men dersom vi blir for mange deltakere kan vi risikere å måtte sende noen hjem, og de som er forhåndspåmeldt har da fortrinnsrett. Alle som skal være med, også familiemedlemmer og ledsagere må registreres. Selv om vi lager mat på samme bål, deler vi ikke mat. Er du forkjølet eller syk, kan vi desverre ikke ta deg med på tur.

Vi møtes ved parkeringsplassen i Almedalen (Mulvika), 3km sør for Holmestrand.

På denne turen skal vi gå ca 1km fra parkeringsplassen til Garnbakken. Stien er til dels skogsbilvei, men det aller siste stykket (ca 50m) er litt bratt og således ikke egnet for rullestol. Garnbakken ligger helt ned til vannet og her er det svært grunt, så det er mulig å fiske krabber. Vi lager krabbefiskeutstyr. Om noen har med fiskestang kan det jo være artig å se om fisken biter. Vi vil også fyre bål i vannkanten dersom vær og vindforhold tillater det slik at vi lager kveldsmat.

HUSK REDNINGSVEST!

FTU er et tilbud til personer med utviklingshemninger i alle aldre samt deres familie, venner og støtteapparat. Turene er lavterskel og vanligvis tilrettelagt for rullestolsbrukere. Turene går den 3. onsdagen i mnd. Tilbudet er gratis og du trenger ikke å melde dere på, det er bare å møte opp. For å gjøre det enkelt sørger Holmestrand og Omegn turistforening for bål/grill (forutsatt at skogbrannfaren er over) og deltakerene tar med egen mat. Vi har ulike enkle friluftsaktiviteter som f.eks. tur, natursti og matlaging på bål og området er tilgjengelig for rullestolbrukere. Vi har et stort fokus på det sosiale og avslutter hver gang med enkel kveldsmat rundt bålet. Du må ha på varme klær som er lett å bevege deg i - og ta med regntøy. For aktiviteter i strandsonen anbefaler vi alltid redningsvest.

Sikkerhet på turene:

• Alle må ha med seg ledsager. Foreldre/foresatte eller linknende. Den enkelte har ansvar for seg selv.
  • Du må selv være forsikret.
  • Turledere har med seg enkelt førstehjelpsutstyr, men er ikke medisinsk personell.

DNT Tilrettelagt - Garnbakken Mulvika

Turledere: