Tottori - Den sommeren vi var alene

Annet

Dato
8. august kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Annet, , Film
Arrangører
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik
Dette arrangementet er over!

Ved hjelp av @Gjensidigestiftelsen har vi gleden av å invitere barnefamilier til aktiviteter og visning av en herlig naturfilm på Bølgen Kulturhus lørdag 8. august.

Bruk fantasien å lage ditt eget superhelt-kostyme og bli med på natursti, som vil være utenfor Bølgen Kulturhus, før filmen.
Hvilken utkledning tror dere Turbo kommer med?
Vi vil ha en stand med litt informasjon om kommende Tottori-tur (Eget event. Følg med! Mer info kommer) og vi deler ut toast fra Kanda.

Aktiviteter med Barnas Turlag Larvik starter kl 12.00.
Filmen starter 14.00. Varighet: 1t 18 min.
Billett kr 90,-
For medlemmer av Barnas Turlag ved fremleggelse av medlemsbevis: 60,-

Bli med da vel...!
#tottorisommer #barnasturlaglarvik

OBS: Er du syk skal du bli hjemme. Blir du syk i etterkant av arrangementet må vi varsles!
For at vi skal følge smitteverns-reglene for covid-19, er det begrensede plasser. P.g.a disse omstendighetene oppfordres det til at det er en voksen pr. barnefamilie, slik at flere barn får delta. Førstemann til mølla!
(Facebook-event er ikke gyldig påmelding) Bestille billetter her: 👇

https://www.bolgenkino.no/incoming/article1432740.ece
NB! Pass på at du bestiller billett for lørdag.

«Tottori – Sommeren vi var alene» er en spennende og eventyrlig film der de to søsknene Vega (8) og Billie (4) er på fjelltur med Pappa når ulykken inntreffer: han faller ned i fjellsprekk og skader seg. Dermed må jentene dra i ut i villmarken alene for å forsøke å finne hjelp. På sin ferd møter de ville dyrene, store og små utfordringer og de må lære å temme sin egen frykt. De treffer noen voksne på veien, men de har alle det til felles at de ikke klarer å hjelpe jentene. Dermed må søstrene ta saken i egen hender og vender tilbake fjellsprekken for å forsøke å redde pappa for egen maskin. - En film om mestring, friluftsliv og å finne sine egne ”superkrefter”.

Pga enkelte dramatiske scener har denne filmen fått 6 års aldersgrense. (men alle kan gå om de er i følge med en voksen)

https://lot.dnt.no

https://www.tottori.no

https://www.gjensidigestiftelsen.no