DNT ung: Hyttetur til Ivarsbu, 15-18 år

Dette arrangementet er over!

Bli med på en koselig og avslappet hyttetur. Dette er for deg som ønsker en sosial og lite krevende tur. Vi tenker å ta turen opp på skrimfjellet og bo på en hytte som heter Ivarsbu.

Turen går fra Larvik togstasjon den 18. september kl 17.00. Her kjører vi minibuss opp mot fjellet, og garanterer god stemning på vei opp.

Vi regner med å være på parkeringsplassen ved hytten ca. kl 18.30. Derifra er det rundt 10minutters gange på fin grusvei inn til hytten.

Resten av kvelden brukes på å lage god mat og dessert på bålet og slappe av med hyttekos. 

Lørdag har vi en avslappet morgen, med egg og bacon til frokost. Her er det mulighet for morgenbad, om noen foretrekker det. Etter frokost en gang tenker vi å legge ut på en lite krevende dagstur, med pølser på bål. Ved tilbakekomst til hytten begynner vi på enda en middag på bålet, evt. Inne om det heller er stemning for det. Med muligheter for div. aktiviteter utover kvelden.

Søndag blir vi i nærheten av hytten og spiser både frokost og lunsj. Her er det mulighet for bading, fisking, og bærplukking. Kun fantasien som setter grenser. Minibussen går fra parkeringsplassen kl 16, og vi regner med å være tilbake på togstasjoen i Larvik kl 17.30.

 

Om du har noen spørsmål, kontakt:

Victoria Klæbo Schumacher - 94170858 | victoria.k.schumacher@gmail.com

Herman Nissen Sollie - 93483450 | nissen0315@gmail.com


 

DNT ung: Hyttetur til Ivarsbu, 15-18 år

Bli med på en koselig og avslappet hyttetur. Dette er for deg som ønsker en sosial og lite krevende tur. Vi tenker å ta turen opp på skrimfjellet og bo ...

Kontaktinformasjon:

  • Larvik og Omegns Turistforening
  • Tlf. 33187650
  • E-post: larvik@dnt.no

Turledere:

  • Victoria Klæbo Schumacher
  • Herman Nissen-Sollie