Avlyst Jubileumsarrangement med Barnas Turlag i Hammerdalen

1. november kl. 11:00
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet økning av smitte i samfunnet og anbefaling om å redusere antall nærkontakter, ser vi oss nødt til å avlyse rebusløypa.

Larvik og Omegns Turistforening (LOT) ble stiftet av unge og eldre turentusiaster 29. oktober 1930 - og feirer dermed 90 år i 2020. Det er en aktiv og voksende forening som dekker hele Larvik kommune. Per september 2020 har vi over 3.000 medlemmer.

Velkommen til Jubileumsmarkering i Hammerdalen med Barnas Turlag

Søndag 1. november ønsker vi alle barnefamilier velkommen til rebusløype i Hammerdalen.
Start mellom kl. 11.00 og 12.00 fra Sliperiet. Her får barna svarkort og går den merkede rebusløypa med oppgaver laget av selveste Jørn Lier Horst og Sandnes media. Turen er barnevognvennlig.

Premier til alle barna. Det blir enkel servering.
Hele arrangementet foregår utendørs og varer til ca. 13.30.

Både voksne og barn i turfølget må forhåndspåmeldes.
Påmelding ved å trykke rød knapp "Meld deg på".

Påmelding er registrert når du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du fullfører hele påmeldingen, og trykker på knappen "Bekreft" til slutt. Har du likevel ikke mottatt e-post, ta kontakt med LOTs kontor.
Alternativ påmelding til larvik@dnt.no
Påmeldingsfrist fredag 30. oktober kl. 12.00.

Viktig! Ingen anledning til deltakelse for personer smittet av korona, i karantene eller med symptomer på luftveisinfeksjon/nedsatt allmenntilstand. Ta med egen håndsprit. Alle som ikke tilhører samme husstand må holde 1 meter avstand.