DNT ung Larvik: Dagstur med SUP (16-26 år)

Fellestur

Dato
11. juli kl. 12:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Sosialt, Strand, Bading, Sup, Vannaktivitet
Arrangører
Larvik og Omegns Turistforening, DNT ung Larvik
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Søndag 11. juli arrangerer DNT-ung Larvik SUP-tur! SUP er en forkortelse for Stand Up Padling, og er i prinsippet en kombinasjon av surfing og padling. Da står man på et stort brett og tar seg frem ved hjelp av en padleåre. SUP har de siste årene blitt veldig populært, og har vært mye omtalt i media den siste tiden.


Det blir SUP, bading og lek på Batteritomta fra Kl.12 , og vi holder på til ca. 16-tiden. Vi møtes på DNT- kontoret (Storgata 50, 3256 Larvik) og går sammen med brettene bort til Batteritomta.


Vi har 7 SUP-brett tilgjengelige, så vi rullerer på å bruke disse. Det er 12 plasser totalt så her er det førstemann til mølla!


Ta med klær etter vær, badetøy (og/eller gjerne våtdrakt hvis du har) og håndkle. Ta også med egen flytevest hvis du har (kan lånes fra BUA i Larvik). Får du ikke tak i vest, ta kontakt med Marie, så ordner vi det sammen.


Arrangementet er gratis, og vi stiller med enkel snacks (kjeks, frukt ol.). Ta med drikke selv!:)

Maks. antall: 12 deltakere
Alder: 16-26 år.
Påmeldingsfrist: lørdag 10. juli
Pris: Gratis

PÅMELDING:

  • Trykk på rød knapp "Meld deg på" og fullfør påmelding.
    Merk at påmelding ikke er gyldig før du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du går gjennom alle steg i påmeldingen. Hvis du ikke mottok e-post eller er usikker på om påmelding er registrert, ta kontakt med LOTs kontor. 
  • Problemer med påmeldingen over? Send e-post til larvik@dnt.no med ditt navn og telefonnummer. 

 

DNT ung Larvik: Dagstur med SUP (16-26 år)

Søndag 11. juli arrangerer DNT-ung Larvik SUP-tur! SUP er en forkortelse for Stand Up Padling, og er i prinsippet en kombinasjon av surfing og padling. Da står man på et ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Marie Rykkelid