Tur på Malmøya

30. mai kl. 10:00 - 14:00
Larvik og Omegns Turistforening

Søndag 30 mai inviterer LOT til tur på Malmøya, en vakker øy ute i Viksfjord.  Der ute kan du rusle langs en blåmerket sti på ca 4 km eller bare deler av den, nyte medbrakt mat og drikke i en koselig vik, plukke liljekonvall etc.  Det er derfor ikke laget noe program for turen.

Oppmøte vil være på Seilerhytta kl 10.00 med retur fra Kongebrygga på Malmøya kl 14.00.  Det vil være værforbehold for turen.  Parkering på Seilerhytta må betales etter gjeldende regler og båtturen over til Malmøya vil koste kr 25 pr person.  Pengene for båtturen kan vippses direkte til båtfører, har du ikke vipps, ta med rett beløp i kontanter.

Pga koronarestriksjoner vil det være munnbindpåbud under båtturen.

Bindende påmelding skjer på LOTs nettsider http://lot.no/aktiviteter innen torsdag 27. mai.  Max 20 deltakere, førstemann til møllaprinsippet.  Deltakere må være fra Larvik kommune.

Ved avlysning eller eventuelle endringer, følg med på annonse i ØP mandagen før eller på LOTs nettsider.

Ingen deltakelse for personer smittet med korona, som er i karantene eller har luftveissymptomer.  Hold avstand.

Turleder:

• Eva Thrane Nielsen