Avlyst Tur til Lifjell for unge voksne 20-40 år (turprog.:Norefjell)

20. august kl. 19:00
22. august
Voksne, Ungdom
Larvik og Omegns Turistforening, DNT ung Larvik
Telemark - Lifjell (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst grunnet få deltakere.

Turen skulle egentlig gå til Norefjell, men turmålet er endret til Lifjell.

Vi kjører private biler og møtes på Myregvarv kl. 19.00. (ca. 2 t 10 min kjøring fra Larvik).
Gi beskjed dersom du ønsker å sitte på fra Larvik - samkjøring er bra kjøring!

Fra parkeringen ved Myregvarv er det 1,2 km å gå inn til hytta Himingsjå. Vi overnatter to netter her, og går dagsturer i området lørdag og søndag.
Det blir felles middag fredag og lørdag, og kanskje en rømmegrøt på Hollane på lørdag. Resten av maten må dere ta med selv.

På lørdag blir det en lengre tur. Vi går innom Hollane og ser om de har rømmegrøt til oss. Derifra fortsetter turen videre innover Lifjell, til Jøronnatten eller Øysteinnatten.
På søndag går vi en kortere tur til Slettefjell eller Rognlifjellet/Trogafjellet.

Maks. antall deltakere: 20
Alder: Unge voksne 20+. Det er ingen spesifisert øvre aldersgrense, men alle som er unge til sinns er velkomne (ca. 20-40 år).
Pris: kr 300 for medlem av DNT, kr 600 for ikke medlem (Meld deg inn her). Dette inkluderer overnatting, to middager og turledelse.
Turgruppe: DNT ung Larvik og DNT voksen Larvik
Påmeldingsfrist: fredag 13. august.

PÅMELDING:

• Trykk på rød knapp "Meld deg på" og fullfør påmelding.
    Merk at påmelding ikke er gyldig før du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du går gjennom alle steg i påmeldingen. Hvis du ikke mottok e-post eller er usikker på om påmelding er registrert, ta kontakt med LOTs kontor. Vi ettersender info om betaling av deltakeravgift.
  • Problemer med påmeldingen over? Send e-post til larvik@dnt.no med ditt navn og telefonnummer.

Pakkeliste sendes de påmeldte et par uker før.
Du finner Myregvarv parkering i google maps. Det er bomavgift på veien.

Tur til Lifjell for unge voksne 20-40 år (turprog.:Norefjell)

Velkommen til tur til Lifjell og hytta Himingsjå for ungdom og unge voksne i alderen 20-40 år. Turen skulle egentlig gå til Norefjell, men turmålet er endret til Lifjell. Vi kjører ...

Turleder:

• Øystein Bjarne Skjærvik