Naturens dag og Kyststien 30 år

Arrangement, , Naturensdag
Larvik og Omegns Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Naturens dag og Kyststien 30 år markeres med et arrangement på Rakke. Det blir guidet tur av Kjell Einar Aadnevik, forfatter av boka "Turguide til Larvik og Omegn". Han vil ta med en gruppe på en times tur i Geoparken, prate om naturen, geologi og botanikk i området på Rakke. Deretter blir det en kort natursti med spørsmål for både barn og voksne. Ikke barnevognvennlig, men passer godt for barnefamilier. Enkel servering.

Oppmøte kl. 11.00.
Parkering er merket fra Helgeroaveien til parkeringsplassen på Rakke og derfra videre til Infopunkt Rakke hvor arrangementet har start og mål.
Registrering av deltakere pga. eventuell smittesporing.

VIKTIG: Ingen deltakelse for personer smittet av korona, er i karantene eller har luftveissymptomer. Husk avstand!

Mer info om Naturens dag:

Naturkrisen er like alvorlig som klimakrisen, men får langt mindre oppmerksomhet. Det vil vi endre! Derfor markerer vi Naturens dag søndag 22. august med et arrangement på Rakke. Bli med oss for å støtte våre mål for årets valgkamp:

📰 Vi ønsker oss en valgkamp hvor naturtapet er på dagorden.

🌱 Vi ønsker oss en mer ambisiøs naturpolitikk.

🤝 Vi ønsker oss flere politikere som tar naturens parti.

Du trenger ikke bli med på et arrangement for å vise din støtte. Del et bilde av ditt favorittsted i naturen med #naturensdag og vis politikerne at naturens verdi må tas på alvor!

Naturens dag er et samarbeid mellom Den Norske Turistforening, Norsk Friluftsliv, WWF-Norge, Sabima, Norges Jeger- og Fiskerforbund, Naturvernforbundet og Forum for natur og friluftsliv. Vi håper du blir med oss og markerer din støtte til naturen!

Naturens dag og Kyststien 30 år

Turleder: