Kom deg ut dagen på Skautvedt

5. september kl. 13:00 - 16:00
Barn, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik , Larvik Soppforening
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Velkommen til høstens Kom deg ut-dag på Skautvedt!

Oppmøte kl. 13.00 på Skautvedt. Her blir det natursti og andre spennende aktiviteter. Premier til alle barna. Enkel servering til alle.

Konsert med Mikkel og Reverockerne kl. 15.00. Mikkel og reverockerne er noen ordentlig luringer som stjeler tekster fra gamle kjente barnesanger, som de putter inn i sangene sine med helt nye rocka arrangement. Konserten er ute på gressplenen, med massevis av boltreplass for store og små.

Turbo kommer og danser på gressplena med oss.
Larvik Soppforening kommer.

• Parkering på Skautvedt, merket fra Paulertjønna på Gamle E18 mot Porsgrunn.
  • Dette arrangementet er gratis, men krever påmelding. Ingen anledning til å møte opp uten bekreftet plass.
  • Vi har 200 plasser og hver familie må passe på avstand til andre deltakere med tanke på covid-19.

PÅMELDING:

• Trykk på rød knapp "Meld deg på" og fullfør påmelding.
    Merk at påmelding ikke er gyldig før du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du går gjennom alle steg i påmeldingen. Hvis du ikke mottok e-post eller er usikker på om påmelding er registrert, ta kontakt med LOTs kontor. Vi ettersender info om betaling av deltakeravgift.
  • Alle må meldes på separat, også barna. Det holder ikke å skrive barnas navn i kommentarfeltet.
  • Gi beskjed til larvik@dnt.no så raskt som mulig dersom du ikke kan komme likevel!
  • Problemer med påmeldingen over? Send e-post til larvik@dnt.no med ditt navn og telefonnummer.
  • Maks. 200 deltakere (voksne og barn).

NB! Ingen anledning til deltakelse for personer smittet av korona, i karantene eller med symptomer på luftveisinfeksjon/nedsatt allmenntilstand. Ta med egen håndsprit. Alle som ikke er i samme husstand må holde 1 meter avstand.

Kom deg ut dagen på Skautvedt

Velkommen til høstens Kom deg ut-dag på Skautvedt! Vi inviterer til en reprise av fjorårets Kom deg ut-suksess! For å overholde koronarestriksjonene har vi forhåndspåmelding. Oppmøte kl. 13.00 på Skautvedt. Her ...