DNT ung: Vindsurfing, 16-26 år

Kurs, , Vindsurfing, Vindsurf, Brettseiling
Larvik og Omegns Turistforening, DNT ung Larvik
Oslofjorden (se kart)

Vindsurfing med DNT ung Larvik, søndag 29. august.

Vi starter dagen kl. 09.00 på parkeringsplassen til Langeby camping. Første timen brukes til å bli kjent, rigge seg til og evt. spille litt ball.

Selve kurset har varighet kl. 10.00-14.00. Kurset holdes av Sandefjord Brettseilerklubb på Langeby.

Dette nybegynnerkurset inneholder innføring i sikker bruk av utstyret og enkel teknikk på vannet slik at man blir trygg på brettet. Alle instruktører er utdannet brettinstruktører fra Norges Seilforbund. Deltaker må vœre trygg i vann og svømmedyktig.

Etter kurset blir det pizzasnurrer på primus og sosialt for de som ønsker det. Vi er her til kl. ca. 16/17.

Ta med drikke, badetøy, håndkle og egen våtdrakt hvis du har. De som ikke har, får låne både våtdrakter og vest fra brettseilerklubben.

Gi beskjed ved påmelding dersom du ønsker samkjøring fra Larvik.

Maks. antall: 10 deltakere inkl. turledere.
Alder: 16-26 år.
Påmeldingsfrist: mandag 16. august
Pris: kr 150 for medlem av DNT, kr 300 for ikke medlem.
PS: Bli medlem her. Medlemskap kr 370,- i året.

PÅMELDING:

• Trykk på rød knapp "Meld deg på" og fullfør påmelding.
    Merk at påmelding ikke er gyldig før du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du går gjennom alle steg i påmeldingen. Hvis du ikke mottok e-post eller er usikker på om påmelding er registrert, ta kontakt med LOTs kontor. Vi ettersender info om betaling av deltakeravgift.
  • Problemer med påmeldingen over? Send e-post til larvik@dnt.no med ditt navn og telefonnummer.

Kontaktinfo: Marie Rykkelid, tlf. 405 30 101, e-post marykkelid@gmail.com

DNT ung: Vindsurfing, 16-26 år

Vindsurfing med DNT ung Larvik, søndag 29. august. Vi starter dagen kl. 09.00 på parkeringsplassen til Langeby camping. Første timen brukes til å bli kjent, rigge seg til og evt. spille ...

Turledere:

• Marie Rykkelid