Trilletur til Lauvesetra

4. mai kl. 11:00
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Endelig er Trillegruppa i gang med trilleturer igjen. Denne gangen går trilleturen til Lauvesetra. Vi møtes på parkeringa ved Rømminga og går på grusvei inn til hytta. Det er 3,8 km å gå inn til hytta (ca. 1 time).

Vi spiser lunsj inne på hytta. Ta med matpakke, noe å sitte på, da det kan være kaldt i hytta, og teppe e.l. som barna kan ligge på i pausen.

Minner om retningslinjene, og påmelding:
1) MAKS ANTALL DELTAKERE, 20 PERSONER (voksne). Alle må melde seg på FØR tur. Dersom du ønsker å være med, trykker du på «skal» på arrangementet på facebook og sender melding til Trine Hansen om at du skal være med (send med telefonnummer).
2) Hold en meter avstand.
3) Er du i karantene, isolasjon eller er syk/symptomer kan du ikke være med.
4) Kun deltakere fra Larvik kommune inntil videre.
5) Ta med antibac og munnbind.

Vel møtt!
Har dere spørsmål kan dere kontakte turleder på messenger eller telefon.
Trine Hansen 97682658

Trilletur til Lauvesetra