Senior: Dagstur til Ivarsbu

2. september kl. 09:30
Seniorer
Larvik og Omegns Turistforening, Aktiv i 100 , Seniorgruppa LOT

Oppmøte Lovisenlund for samkjøring/fellesreise kl 09.30.  Husk mat og drikke for hele dagen og gode sko til å gå i terrenget med.   Turledere Anna-Marie Nord og Egna Holme

Dette er en påmeldingstur og kommunens koronarestriksjoner følges.  Vi følger FHIs regler om makstall på 40 deltakere. Medlemmer prioriteres. Er makstall nådd, meld deg på fortsatt og stå på venteliste.  Maksantall kan endre seg innen turen arrangerers.

Påmelding:

Trykk på rød knapp, "Meld deg på" og fullfør påmeldingen.  Merk at påmeldingen ikke er gyldig FØR du har mottatt bekreftelse på e-post.  Pass på at du går i gjennom alle steg i påmeldingen.  Hvis du ikke mottar e-post eller er usikker på om påmeldingen er registrert, ta kontakt med LOTs kontor.

Problem med påmeldingen over?  Send e-post til larvik@dnt.no med navn og telefonnummer.

Viktig!  Ingen deltakelse av personer smittet med korona, er i karantene eller har luftveissymptomer.  Hold avstand!

Turleder:

• Anna-Marie Nord