Åpent infomøte om Barnas Turlag og Turboklubben

5. oktober kl. 18:00
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik
Oslofjorden (se kart)

Barnas Turlag ønsker velkommen til åpent infomøte!

På dette møtet vil du få informasjon om Barnas Turlag Larvik.

Vi prøver oss på høstens mattrend - kanelboller på primus!

Oppmøte kl. 18.00 i Hagadumpa.

Vi vil fortelle litt om hvordan vi arbeider, og om det å være frivillig for Barnas Turlag og for Turboklubben. Vi skal også begynne å planlegge turprogrammet for 2022, og åpner for innspill og gode turforslag.
Du trenger ikke å bli frivillig for å delta, men vi ønsker velkommen til alle som vil vite mer om oss.

Påmelding ved å trykke på rød knapp "Meld deg på" eller på e-post til solveig.dolven@dnt.no.
Det er også lov å møte opp uten påmelding, men for beregning av mat og kaffe er det fint om flest mulig gir beskjed.

Ta med:
Sitteunderlag.
Varme klær.
Drikke, hvis du vil ha noe annet enn kaffe.
Hode-/ lommelykt hvis du har.

Veibeskrivelse: Hagadumpa lekeplass/gapahuk i google maps.

Parkering: Det er ikke parkering rett ved Hagadumpa. Vi foreslår parkering ved Trollsteinen barnehage eller i gatene før en nærmer seg Hagadumpa.

Åpent infomøte om Barnas Turlag og Turboklubben

Barnas Turlag ønsker velkommen til åpent infomøte! På dette møtet vil du få informasjon om Barnas Turlag Larvik. Vi prøver oss på høstens mattrend - kanelboller på primus! Oppmøte kl. 18.00 ...

Turleder:

• Birgit-Marie Haugen