Jubileumsarrangement på Sliperiet, foredrag med Randi Skaug

Voksne, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede
Larvik og Omegns Turistforening, DNT ung Larvik , Seniorgruppa LOT
Oslofjorden (se kart)

Til alle medlemmer av Larvik og Omegn Turistforening, (LOT).

INNBYDELSE TIL JUBILEUMSMARKERING!

Larvik og Omegns Turistforening (LOT) ble stiftet av unge og eldre turentusiaster 29. oktober 1930. Det er en aktiv og voksende forening som dekker hele Larvik kommune. Per september 2021 har vi over 3.000 medlemmer.

I forbindelse med jubileet ønsker vi å invitere gjester og tillitsvalgte/medlemmer  i LOT til en markering av våre 90 år. I jubileumsåret har ikke planene gått akkurat som forventet, og arrangementet som var planlagt i 2020 ble utsatt til 2021. Vi har måttet ta hensyn til en pandemi og avlyse en rekke arrangementer. Vi kan nå endelig invitere til en markering og er glade for at Norge etter hvert åpner igjen.

Vi inviterer til en matine på Sliperiet, Hammerdalen søndag 31. oktober 2021 kl. 16.00.

Følgende program:

16.00     Åpning ved styreleder Knut Hj. Gulliksen

16:05     Hilsen fra ordfører Erik Bringedal

16.15     DNT som samfunnsaktør ved generalsekretær Dag Terje Solvang

16.30     Foredrag av eventyreren Randi Skaug:

«Finn kongefølelsen – om å mestre både oppturer og nedturer»

18.00     Vi serverer spekemat m.m

Arrangementet er gratis for LOTs medlemmer - men krever påmelding! Du må være medlem av Larvik og Omegns Turistforening i påmeldingsøyeblikket.
Påmeldingsfrist 23. oktober 2021.

Vi håper at du har anledning til å være sammen med oss denne dagen!

PÅMELDING:

• Trykk på rød knapp "Meld deg på" og fullfør påmelding.
    Merk at påmelding ikke er gyldig før du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du går gjennom alle steg i påmeldingen. HVIS DU IKKE MOTTOK E-POST ER DU IKKE PÅMELDT! Hvis du er usikker på om påmelding er registrert, ta kontakt med LOTs kontor.
  • Påmeldingsalternativ: Send e-post til larvik@dnt.no med ditt navn og telefonnummer.
  • Påmeldingsalternativ: Ring oss på 33187650 eller kom innom tursenteret i åpningstiden.

Jubileumsarrangement på Sliperiet, foredrag med Randi Skaug

Til alle medlemmer av Larvik og Omegn Turistforening, (LOT). INNBYDELSE TIL JUBILEUMSMARKERING! Larvik og Omegns Turistforening (LOT) ble stiftet av unge og eldre turentusiaster 29. oktober 1930. Det er en ...