Jubileumsarrangement med Barnas Turlag i Hammerdalen

31. oktober kl. 11:00
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik

Larvik og Omegns Turistforening (LOT) ble stiftet av unge og eldre turentusiaster 29. oktober 1930 - og feiret dermed 90 år i 2020. Dette jubileumsarrangementet ble i fjor utsatt grunnet koronaen, men gjennomføres endelig nå! LOT er en aktiv og voksende forening som dekker hele Larvik kommune. Per september 2021 har vi over 3.000 medlemmer.

Velkommen til Jubileumsmarkering i Hammerdalen med Barnas Turlag

Søndag 31. oktober ønsker vi alle barnefamilier velkommen til rebusløype i Hammerdalen.
Start mellom kl. 11.00 og 12.30 fra Mekken (Norconsults lokaler). Her får barna svarkort og går den merkede rebusløypa med detektiv-oppgaver laget av selveste Jørn Lier Horst og Sandnes media. Turen er barnevognvennlig.

Maskoten Turbo kommer!

Premier til alle barna. Det blir enkel servering med muffins og saft.
Hele arrangementet foregår utendørs og varer til ca. 13.00. Løypa er barnevognvennlig.

Det er oppmøte uten påmelding - her er det bare å komme!