Barnas Turlag: Grøtfest og julekonsert!

11. desember kl. 11:30
Arrangement, Konsert, Grøtfest, Juleverksted
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik

Barnas Turlag Larvik ønsker velkommen til:

Grøtfest, juleverksted og julekonsert med Mikkel og Reverockerne.

Det blir juleverksted og grøtservering kl. 11.30, før konserten starter kl. 13.00.

Mikkel og Reverockerne spiller konserten "Jula på bussen". De forteller om jule-stria som de opplever på rocke-bussen sin. På bussen får de besøk av Nissen på låven, Musemor, Snømannen Kalle, Bæssmor, Bussjåfør Busster m.fl. Sangene de synger har de snekret sammen fritt etter historiene til passasjerene som kommer på bussen. Noen synes kanskje de har hørt sangene før...?

Pris: Gratis (NB påmelding)
Målgruppe: Barn 0-12 år. Medlemmer av DNT prioriteres, bli medlem her. (ta kontakt på larvik@dnt.no dersom du har problemer med innmelding).
Sted: 8-kanten i Hammerdalen (innerst i Hammergata, på baksiden av Kraftstasjonen).
Maks antall: 70 personer. For at flest mulig barn skal få være med, ber vi om at man deltar med kun 1 foresatt per familie, der det er mulig.
Påmeldingsfrist: Søndag 5. desember.
Medlemmer av DNT prioriteres frem til tirsdag 30. november, og det åpnes for ikke-medlemmer dersom det er ledige plasser etter dette.

PÅMELDING:

• Trykk på rød knapp "Meld deg på" og fullfør påmelding. NB! Både voksne og barn må meldes på.
    Merk at påmelding ikke er gyldig før du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du går gjennom alle steg i påmeldingen. HVIS DU IKKE MOTTOK E-POST ER DU IKKE PÅMELDT! Hvis du er usikker på om påmelding er registrert, ta kontakt med LOTs kontor.
  • Påmeldingsalternativ: Send e-post til larvik@dnt.no med deres navn og telefonnummer.

Turledere:

• Anne Grete Holt