Kom deg ut-dagen ved Lauvesetra i Larvik

6. februar kl. 10:00 - 15:00
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik

Velkommen til Kom deg ut-dagen!

Endelig kan vi invitere til "Kom deg ut"-dagen på nesten normalt vis! Start mellom kl 10.00 og 12.00 fra Rømminga (langs Vestmarkaveien - "Rømminga turparkering" i google maps).

Det blir utdeling av svarkort til Turtippen på Rømminga. Vi anbefaler munnbind for de som henter svarkort ved bordene, og vennligst hold passe avstand i køen.

På veien inn til Lauvesetra, vår dagsturhytte, er det merket med bånd og det er også en natursti med spørsmål for både barn og voksne. Premie til alle barna ved ankomst Lauvesetra.

Løypa er ca. 3,8 km hver vei, og er barnevognvennlig. Om det blir mulig med spark, kjelke eller akebrett inn til hytta, legger vi det ut på våre nettsider.

På Lauvesetra blir det servering av gratis saft, kaffe og pølser (1 pølse per person).
Ellers blir det salg av bl.a. lefser, varm sjokolade, varm solbærsaft og sjokolade fra hyttas vertskap. Det vil være stengt for gjester innendørs under arrangementet. Ha med varme klær til opphold utendørs.

Ved Lauvesetra blir det ulike aktiviteter for barna, alt ettersom hva gjeldende restriksjoner, vær og snøforhold tilsier. Maskoten Turbo kommer!

Vi oppfordrer dere til selv å passe på avstand oppe ved Lauvesetra og at dere benytter munnbind der man ikke klarer å holde rett avstand. Bruk også munnbind når du henter mat og drikke.

Hold av dagen og vi gleder oss til en flott dag på Lauvesetra. Det vil være mulig å parkere på Bjerke og gå inn til hytta også, men denne dagen vil det ikke være natursti langs denne veien.

Velkommen!

Viktig:
Det er ingen anledning til deltakelse for:
• Personer som er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har symptomer på luftveisinfeksjon eller nedsatt allmenntilstand.
• Personer som ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør legger til grunn.