Hytte til hytte på Hardangervidda i høstferien, 16-26 år

6. oktober 2016 kl. 15:00
9. oktober 2016
Larvik og Omegns Turistforening, DNT ung Holmestrand , DNT ung Horten , DNT ung Larvik , DNT ung Sandefjord , DNT ung Tønsberg
Hardangervidda (se kart)

Torsdag til søndag i høstferien går vi ca 55 km fra hytte til hytte på Hardangervidda. Vi sover på hyttene, men det vil også være mulig å sove i telt for de som ønsker det (vi stiller med telt).

Torsdag klokka 15.00 blir det felles avreise fra Munken i Larvik (Storgata 20). Kjøreturen opp til den første hytta, Middalsbu, tar i overkant av 4 timer. Fra parkeringsplasen er det 1 km å gå inn til hytta på en seterveg. Det er mulig å møte opp direkte eller plukkes opp på veien. Vi stopper på vei opp for litt veimat (ta med penger til dette).
Vi er fremme på hytta ca. kl. 20.00 og da bruker vi tid på å bli litt kjent.

Fredag morgen begynner vi på første etappe fra Middalsbu til Litlos. Dette blir turens lengste etappe på 20 km.
Vel fremme innstallerer vi oss i hytta og setter opp telt for de som vil sove ute. Vi lager felles middag.

Lørdag går turen videre fra Litlos til Hellevassbu. Denne dagen blir roligere med en etappe på 16 km. Vi tar oss tid til en lengre lunsj ute. Det blir felles middag på hytta også denne dagen.

Søndag går vi ca. 17 km tilbake til parkeringsplassen forbi Middalsbu. Her finner vi bilen og begynner på kjøreturen hjemover etter en magisk høstferie på vidda.

Deltakeravgift: 400,- for medlemmer av DNT og 800,- for ikke-medlemmer.
Dette dekker reise, overnatting på hyttene og middag (fredag og lørdag).
Bli medlem? Meld deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Påmelding til post@lotlarvik.no
Maks. 14 deltakere.
Påmeldingsfrist: fredag 30. september klokka 15.00.
Ved påmelding oppgi fullt navn, egen telefonnummer, telefonnummer til en kontaktperson (f.eks forelder), om du er medlem eller ei, hvor du vil sitte på fra og om du ønsker å sove i telt eller hytte.
Si også ifra om allergier/annet vi bør vite om ved påmelding.

Pakkeliste sendes de påmeldte i god tid før avreise, du vil også bli kontaktet av en av turlederene før turen.

Turledere:
Johanne Bratfoss Sørensen, 92833734