Opptur for 8. klassinger
Hvert år i mai måned inviterer Turistforeningen landets 8. klassinger på tur. Målet med den nasjonale turdagen, er at flere unge skal få gleden ved friluftslivet, å gjøre turmulighetene i nærmiljøet bedre kjent og skape en trivelig dag med fysisk aktivitet for alle. Larvik og Omegns Turistforening inviterer alle 8. klassene i Larvik og Lardal til å delta på arrangementet.

Kom deg ut-dagen

Norges nasjonale turdag arrangeres to ganger i året. Kom deg ut-dagen skjer alltid første søndag i februar og første søndag i september.
Larvik og Omegns Turistforening inviterer hele familien til en hyggelig dag med aktiviteter for hele familien. Vi oppfordrer deg til å ta med besteforeldre, tanter og onkler, små og store, ut på tur denne dagen.

LOTs tradisjonelle juletrefest på Lauvesetra
2. juledag.

LOT oppfordrer små og store til å delta på vår juletrefest på Lauvesetra 2 juledag.

Etter dager med innesitting og mye god mat, gjør det godt med en tur ut i naturen.
Vi serverer kaffe og julekaker og selger pølser.  Det blir gang rundt juletreet og nissebesøk med julepose til de små.
Juletrefesten holdes utendørs, ta på godt med klær og fottøy.