90 klippen: mai 2019 til desember 2020

Premiekonkurransen 90-klippen startet opp i mai 2019 og varer ut jubileumsåret 2020.

Klippekonkurransen avholdes i anledning Larvik og Omegns Turistforenings 90-årsjubileum 2020.
LOT finner ingen mer naturlig måte å markere jubileet sitt på enn å øke antall naturopplevelser for folk ved hjelp av en premiekonkurranse. Alle som innen utgangen av 2020 innleverer et klippekort med 90 klipp, blir med i trekningen der 5 vinnere får et gavekort på kr 900 hver - med andre ord 10 kroner per år LOT har eksistert.

Du finner informasjon om hvor klippekortene kan hentes nederst i denne teksten.
Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en linje i klippekortet med dato, klippestedets navn og et klipp med stedets klippetang. Dette gjøres for hver tur du går til et av klippepunktene. Grunnstammen i de 31 klippstedene er de 18 toppturene som inngår i en annen LOT-konkurranse (Toppturer i Larvik).
I tillegg er det valgt ut 13 klippsteder fordelt på ulike lokale stier. Inkludert i de 13 er besøk på 4 dagsturhytter. Endelig kan du også få klipp hver gang du deltar på en tur i LOT-regi.

Det er ingen begrensning i antall ganger du kan besøke ett og samme klippested, men det godtas bare ett besøk per dato. Du behøver heller ikke besøke alle klippestedene. Bortsett fra ved arrangementer, finner du klippetenger i grønne postkasser merket LOT.

Innlevering av klippekort med 90 klipp på LOT-kontoret innen 31. desember 2020.

Da gjenstår det bare å ønske deg GOD TUR - både i betydning gode naturopplevelse og i betydning hell i trekning av vinnere.

Utlevering av klippekort:

• LOT-kontoret: mandager, onsdager og fredager i kontorets åpningstid.
  • Larvik bibliotek: alle hverdager hele året (gjelder kun biblioteket i Larvik, åpningstider her).
  • Eikedalshytta: søndager fra medio oktober til påske.
  • Lauvesetra: søndager fra medio oktober til påske.
  • Langevannstua: søndager fra nyttår til påske.
  • Padleklubbhytta: onsdagskvelder og søndager fra ultimo juni til ultimo september.

På følgende steder finner du klippetang:

Fjelltopper:

• Kyststi Brunlanes på Mølen
  • Kyststi Tjølling på Ettermiddagsåsen
  • Kyststi Tjølling på Ølbergholmen
  • Kyststi Tjølling på Malmøya (v/Fortet)

Dagsturhytter:

• Eikedalshytta
  • Lauvesetra
  • Padleklubbhytta
  • Langevannstua

Turarrangement: