Vervekampanje - bli medlem i LOT!

Om du melder deg inn i Larvik og Omegns Turistforening (LOT) i perioden 9.-18. august vil du bli med i trekningen av en flott premie!

Blant de som melder seg inn denne perioden vil vi trekke ut en vinner som kan velge en av disse tre flotte premiene:

1.  Silkelakenpose

2.  Hengekøye med oppheng

3.  Bokpakke bestående av bøkene "Turer i Larvik" og "Turguide til Larvik og omegn"

Meld deg inn her eller stikk innom vår turbutikk i Storgata 25 i åpningstiden.

Vet du at LOT rydder og merker ca 350 km med blåmerkede løyper, som strekker seg fra Larviks kyst til Skrimfjell?

Dersom du går tur på Kyststien, Fjordstien, i Eikedalsmarka, Tjølling, Vestmarka, Kjose, Vindfjellområdet eller øvre terreng mot Skrim, har du garantert gått på en av våre blåmerkede stier.  Vi har en stor gjeng med frivillige som merker, skilter og rydder disse stiene.

I fritiden sin fjerner de uønsket vegetasjon i stiene, de bygger trapper, klopper og bruer for at du skal få flotte turopplevelser.  Neste gang du er ute på tur på en av disse stiene, håper vi du sender en varm tanke til dugnadsgjengen vår.

I tillegg håper vi du vil støtte vårt arbeid ved å tegne et medlemskap i LOT.

Velkommen som medlem!

Skrevet av Anne Grete Holt 12. august 2019