Ledig vikariat ved LOTs kontor, søknadsfrist 1. september

LOTs kontor og turbutikk i Storgata 25.
LOTs kontor og turbutikk i Storgata 25. Foto: Bente Dolven

Larvik og Omegns Turistforening søker etter «salg-, service og mediearbeider» i 50 % vikariat i perioden 7. oktober 2019 til 31. juli 2020.

Arbeidsgiver: Larvik og Omegns Turistforening
Stillingstittel: Salg, - service og mediearbeider, vikariat
Varighet: Vikariat i perioden 7. oktober 2019 frem til 31. juli 2020
Søknadsfrist: Søknad med CV og referanser sendes til bente.dolven@dnt.no innen 1. september.

Vi søker etter vikar for en av våre dyktige medarbeidere.
Stillingens primær oppgaver:

• Betjene LOTs butikk/kontor i åpningstiden
  • Salg til og turveiledning overfor publikum / medlemmer
  • Service overfor tillitsvalgte/ dugnadsarbeidere knyttet til deres vervsutførelse
  • Medieoppgaver primært knyttet til avisannonsering og sosiale medier
  • Andre oppgaver etter avtale med daglig leder

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Vi ønsker at du er:

• Utadvendt, høflig og positiv og skaper en god atmosfære både for kunder og dine kollegaer.
  • Serviceinnstilt
  • Strukturert, effektiv og fleksibel
  • Glad i friluftsliv
  • Vant til å jobbe selvstendig
  • Initiativrik
  • Løsningsorientert
  • Ansvarsbevisst

Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
Du må ha gode IT kunnskaper og beherske bruk av sosiale medier.

Du bør være godt kjent i vårt nærområde.

Om du har kjennskap til foreningsarbeid fra tidligere, er dette en fordel, men ikke et krav.

Du må være fleksibel i forhold til arbeidstid og helgearbeid. Noe mertid må påregnes i perioder.

Du må ha god evne til å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig og prioritere mellom disse.
Du bør ha god økonomiforståelse.

Personlig egnethet vektlegges.

Vi kan tilby:

• En variert hverdag med mange baller i luften
  • Lønn etter avtale
  • Et godt miljø
  • Kontorsted: Storgata 25, 3256 Larvik

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Bente Dolven, på e-post: bente.dolven@dnt.no eller tlf. 959 28 896

Om Larvik og Omegns Turistforening:

Larvik og Omegns Turistforening (LOT) ble stiftet av unge og eldre turentusiaster 29. oktober 1930. Det er en aktiv og voksende forening som dekker hele (nye) Larvik kommune. Per november 2018 har vi 2.997 medlemmer.
Foreningen har overnattingshyttene Ivarsbu på Skrim, og Presteseter ved Kopavannet i Lardal. I tillegg driver vi dagsturhyttene Eikedalen, Lauvesetra og Padleklubbhytta i byens nærområde.
Vi har et spennende og inkluderende turtilbud for mennesker i alle aldre.
LOTs tur- og løypenett omfatter ca. 350 km blåmerkede løyper som strekker seg fra Larviks kyst til
Skrimfjell.
Larvik og Omegns Turistforening har kontor/turbutikk i Storgata 25 i Larvik, hvor vi selger medlemskap og DNT-nøkkel til hyttene. Vi har et godt utvalg i kart, litt turutstyr og bøker. Foreningen har pr. dags dato 3 ansatte.

Skrevet av Solveig Irene Dolven 20. august 2019