Senior - Jubileumstur til Skautvedt

Søndag 13. september inviteres seniormedlemmer i LOT til en vandring fra Sky til Skautvedt nede ved Farris.  Det blir en natursti underveis og turen er ca 3 km hver vei i terreng. Premiering. Start/Parkering på Sky/Gamle E18 fra kl 10.30-11.00.   De som ikke kan gå, møter direkte på  Skautvedt kl. 12.00, meld fra om det ved påmelding.

Enkel bevertning med baguetter, muffins og kaffe.  Musikk og sang  ved Jeger og Meister fra kl 12.30.

Meld dere på til mail larvik@dnt.no eller på tlf 33 19 76 50 innen fredag 11. september kl. 12.00.

Ingen anledning til deltakelse for personer med korona, i karantene eller med symptomer på luftveisinfeksjon/nedsatt allmenntilstand. Ta med egen håndsprit.  Alle som ikke er i samme husstand må holde 1 m avstand.

Hjertelig velkomne til en hyggelig samling på vakre Skautvedt!

Skrevet av Anne Grete Holt 2. september 2020