Turboklubben - ledige plasser!

Turboklubben i Øygarden på kveldstur.
Turboklubben i Øygarden på kveldstur. Foto: Heidi Reisegg Endal

Turboklubben har 5 ledige plasser fom. 6. oktober! Påmeldinger sendes til solveig.dolven@dnt.no.

Turboklubben er i gang for høstsesongen, og gruppa møtes hver onsdag ettermiddag.

Turboklubben Larvik er for barn i alderen 8-12 år.
(Barn som fyller 9-12 år i 2021, 4.-7. klasse).

Turboklubben er et nytt fritidstilbud for barn i Larvik som startet opp etter påsken 2021. Her vil 16 barn ha samlinger en kveld i uka. Fritidstilbudet vil ha fokus på natur og friluftsliv som læringsarena. Barna vil lære seg litt om temaer som padling, orientering, fisking og mat på bål med mer. På høstens program er det små toppturer, vinteropplæring, bygging av gapahuk, fisketur, bål og mye moro!
Mer info blir sendt de påmeldte.

Tidspunkt: onsdager kl. 17.00-19.00.
Pris: Deltakelse er gratis! Alt vi krever er et medlemskap i Barnas Turlag, som koster kr 140,- i året.
Påmelding: send e-post til solveig.dolven@dnt.no med navn og medlemsnummer, samt kontaktinfo til foresatt.

Turboledere:
Jørn Tolstrup Andersen