Turboklippen Larvik: 12. juli til 29. oktober

Turboklippen Larvik

Bli med på årets sommer- og høstaktivitet, Turboklippen Larvik for barn i alderen 0-12 år!

Klippekortkonkurransen startet mandag 12. juli og fortsetter tom. fredag 29. oktober.
Klippekortet kan hentes gratis på LOTs Tursenter i åpningstiden, på Padlehytta i kafeens åpningstid og på BUA Larvik. Vi kan også sende klippekort i posten til de som ikke har mulighet til å komme innom byen, ta kontakt på larvik@dnt.no for avtale.

Alle barn som fullfører minst 9 av 14 turer kan hente diplom på Tursenteret. Barna er også med i trekning av flotte premier, bl.a. hengekøye!

NB! Kun ett klippekort per barn.

Finn turbeskrivelse for Turboturene på UT.no.
Du finner en Turboplakat ved turmålet. På plakaten er det et kodeord. Skriv første bokstav i kodeordet i feltet på baksiden av klippekortet.

God tur!

Utfylt klippekort innleveres fra 1. september og innen 29. oktober kl. 12.00. Leveres til Tursenteret i Larvik eller sendes til Larvik og Omegns Turistforening, Storgata 25, 3256 Larvik.

Vinnere annonseres under LOTs 90-årsjubileumsfeiring søndag 31. oktober 2021.

Fant du ikke Turboplakaten?

Her er en beskrivelse av hvor den er hengt opp:

• Musekollen: På toppen.
  • Salsås: Inne i gapahuken på toppen.
  • Hummerberget: På toppen.
  • Eikedalen: På gapahuken.
  • Fredriksro: I et tre ved gapahuken på toppen.
  • Ulabrand: På toppen.
  • Ølbergholmen: På tavla på venstre side når man kommer ned til stranda.
  • Padlehytta: På hytteveggen.
  • Langevannstua: På infotavle ved hytta.
  • Mølen: På Turistforeningens retningsskilt.
  • Ulastrand: På et tre på stranda.
  • Ødegården: På brønnhuset helt i enden av Kyststi Brunlanes ved Helgeroa.
  • Minnehallen: På Turistforeningens retningsskilt i veikrysset nordvest for Soldathjemmet.
  • Nordgardsetra

Finner du den fortsatt ikke? Gi beskjed til larvik@dnt.no så sørger vi for å henge opp ny plakat.

Skrevet av Solveig Irene Dolven 24. august 2021