Nytt Turkart over Brunlanes

Helt ferskt Turkart over Brunlanes
Helt ferskt Turkart over Brunlanes Foto: Tore Blaschek

Da har vi fått helt oppdatert og ferskt Turkart over Brunlanes!

I dag er det en gledens dag her i Larvik, vi har fått helt nye Turkart over Brunlanes.

Kartet er oppdatert etter alle kunstens regler, og målestokken er 1:25 000, med en ekvistanse på 10m.
Kartet har fysisk like stort som det gamle, men det er brettet på en fornuftig måte, slik de fleste andre kart på markedet.

Kartet er trykket på vannfast papir, men dog ikke rivebestandig.

I og med at målestokken er endret, dekker nå kartet hele 189 km², dvs. at man får med seg hele landområdet på vestsiden av Farris opp til Kjose, Larviksfjorden rundt Stavern, rundt Nevlunghavn, forbi Helgeroa og helt opp til Landgangen.  Hele Fjordstien fra Larvik, som går over i Kyststien ved Stavern og ender nord for Helgeroa er tegnet inn, pluss mange andre sommer og vinterløyper er tatt med.  Alle de store steinbruddene og andre ikke farbare områder er tydelig markert, og vi føler virkelig at dette har blitt et veldig godt og oversiktlig kart.

Kartet selges ut til DNT medlemmer for kr 129,-, pris ikke medlemmer kr 149,-

Kartet sendes nå i disse dager ut til våre lokale forhandlere i nærheten, i tillegg til at vi selvfølgelig har kartet tilsalgs i hyllene våre allerede.

I tillegg til dette nye Turkartet over Brunlanes, har vi her i Tursenteret i Storgt. 25 i Larvik, masse andre lokale kart, pluss endel gode turkart over de mest populære fjellområdene i sør Norge.

Alle er velkommen innom for en liten turprat i våre åpningstider mandag og onsdag kl10-17 og fredag kl.10-16.

Ha en fortsatt fortreffelig sommer og pass godt på hverandre:-)

Kyststien
Skilt Kyststien