Stillingsutlysning: Turboklubben søker Turboleder i ettårig vikariat (søknadsfrist 14. oktober)

Foto: Marius Dalseg Sætre

Turboklubben er et nytt fritidstilbud for barn med fokus på det enkle friluftslivet i nærmiljøet. Vi startet opp i april 2021, og er godt i gang med tilbudet. Fritidsklubben arrangeres én kveld i uken. To Turboledere er ansatt i treårige prosjektstillinger, og vi søker nå en person til et ettårig vikariat for en av disse. Turbolederne mottar honorar.

Om Turboklubben:

- Fritidsklubb som arrangeres én kveld i uken, totalt ca. 30 ganger per år. Overnattingsturer i helgen en til to ganger årlig kan også bli aktuelt.
- Målet er å lære barn et enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen. Læring, lek, utforsking og mestring i naturen er nøkkelord. Barna vil lære litt om orientering, fisking, padling, mat på bål etc.
- Turboklubben er for barn i 4.-7. klasse.
- Treårig prosjekt, men med ønske om forlengelse.
- To ledere har ansvar for planlegging og gjennomføring. I tillegg vil frivillige medhjelpere delta på turene.

Krav til deg som Turboleder:

- Du har stor glede av naturen, og innehar erfaring og kunnskap innen friluftsliv.
- Du er glad i barn, og god til å lære bort friluftslivskunnskaper og formidle turglede. Du kan gjerne være en forelder med barn i målgruppen, eller en student som brenner for friluftsliv.
- Arbeidsoppgaver er planlegging, markedsføring og gjennomføring av ca. 30 kvelder á 2 timer (1-2 helger må også påregnes).
- Du oppfordres til å ta turlederkurs, minimum på aktivitetsledernivå. Du må også ta livredningsprøven for aktiviteter i og ved vann. Du må fremvise politiattest.
- Du må være eller bli medlem av DNT.

Vi tilbyr:

- En spennende, aktiv deltidsjobb, med mulighet til å påvirke innhold og til å bruke din friluftslivskompetanse til å formidle turglede til barn.
- Honorar på kr 1000,- per klubbkveld/uke (dette dekker både planlegging, markedsføring og gjennomføring). Egen honorarsats for helgeturer.
- Oppstart i midten av november 2021 og ca. ett års varighet.

Søknadsfrist 14. oktober:

Send søknad per e-post til prosjektleder solveig.dolven@dnt.no.
Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Skrevet av Solveig Irene Dolven 29. september 2021