LOTs nye Turbrosjyre 2022

Årets turbrosjyre er klar og den er vi i LOT stolte av.

Alle medlemmer skal ha fått denne i posten, men dere som ikke har fått det, medlemmer eller ikke, er hjertelig velkomne til LOTs kontor for å hente brosjyrer.  Til dere som ikke er medlemmer og ikke  vet hva denne brosjyren går ut på, så viser den så og si all aktivitet som LOTs ulike grupper har for hele 2022.

Det gjelder Barnas Turlag, DNT Ung Larvik, Seniorgruppa, DNT Tilrettelagt, ulike turer, arrangementer og Ruslær'er for alle og LOTs Toppturer.

I tillegg er det info om LOTs hytter, både dagsturhytter og overnattingshytter, om LOTs løypenett, DNT medlemsskap, info om LOTs kontor og turbutikk og deres åpningstider med mere.

Velkommen innom for en hyggelig  prat og hente brosjyrer!

Kontoret/Turbutikken er åpen mandag og onsdag mellom kl 10 og 17, fredager mellom kl 10 og 16.

Skrevet av Anne Grete Holt 13. januar 2022