Turledertreff på Eikedalen

Til alle LOTs turledere eller dere som kan tenke dere å bli turleder!

LOT har en del turledere, men vi har plass til og ønsker oss flere å spille på.  Våre aktiviteter, både når det gjelder barn, ungdom, voksne, seniorer eller personer med nedsatt funksjonsevne, trenger turledere som vet hva de skal gjøre og hvilket ansvar de har som turledere.  Vi savner turledere som kan tenke seg å gå litt lengre/raskere turer, ukentlig eller hver 14 dag for eksempel, turer med yngre voksne også.

 Derfor inviterer vi til en kveld hvor vi vil presentere de ulike gruppene vi har, fortelle om risikovurdering av turer, politiattest for arbeid blant barn og unge, livrednings-/førstehjelpskurs, turlederkurs, blant annet.

Ønsker også at dere, som er turledere eller ønsker å bli turledere, kommer med ønsker om turer, tips om nye steder/aktiviteter, vi er mottakelige for alle innspill. Kjenner du noen som kan være aktuelle som turledere, ta de med på denne kvelden.

Turene for høsten 2022 er planlagt, men har du et ønske om å lede en annen tur enn de som er i turprogrammet, er du hjertelig velkommen med det.  Det tar vi på sparket.

Turene  for hele året 2023 ønsker vi innspill om,  vi er åpne for alle forslag og ønsker.  Bruk gjerne sommeren til å finne ut noe nytt, om du ønsker det.

Vi ser fram til dette treffet, tirsdag 13. september kl 18.00 på Eikedalen.  På grunn av enkel bevertning ønsker vi at du melder deg på, men du er hjertelig velkommen om du ikke er påmeldt også.  Påmelding åpnes på LOTs nettside. 

Håper vi sees og at det blir en lærerik og interessant kveld for både deltakere og ledere!
Skrevet av Anne Grete Holt 11. juli 2022