OPPTUR med alle Larviks 8. klassinger!

Elevene ved Lardal og Kvelde ungdomsskole på OPPTUR 8. mai 2019!
Elevene ved Lardal og Kvelde ungdomsskole på OPPTUR 8. mai 2019! Foto: Arne Skovro

Onsdag 8. mai ble årets OPPTUR gjennomført.

Hele 517 åttendeklassinger fra Larvik kommunes 9 ungdomsskoler deltok. Trygt ledet av elever fra Thor Heyerdahls idrettslinje gikk turen ut i våre turområder, bl.a. til Seilerhytta, Gon, Bystien, Rakke og Ulfsbak. Elevene ved Thor Heyerdahl hadde planlagt leker og aktiviteter som falt i smak. 
Alle elevene fikk utdelt flotte blå OPPTUR-pannebånd.

På alle turene var det med en representant fra LOTs seniorgruppe som var tilgjengelig bl.a. for å fortelle om vårt ungdomstilbud. Vi har mottatt et lite turreferat fra to av turene. 

Takk til alle som bidro i årets OPPTUR! 
Takk til LOTs seniorgruppe med Øystein Tomter i spissen. Takk til Thor Heyerdahl vgs for godt samarbeid og flott innsats fra elevene! Takk til ungdomsskolene som deltok i år igjen og ikke minst takk til de positive ungdomsskoleelevene.

Lardal og Kvelde ungdomsskoler:

Elevene fra Thor Heyerdahl vgs hadde lagt opp et antall poster som skulle besvares på veien fra Gon til Seilerhytta. Etter en matrast der ble det lek og konkurranse mellom de 6 lagene.
Flott gjennomført av elevene fra TH vgs!

Foto: Arne Skovro
Foto: Arne Skovro
Foto: Arne Skovro
Foto: Arne Skovro
Foto: Arne Skovro
Foto: Arne Skovro

Brunla ungdomsskole:

Fin tur til Rakke! Flinke elever fra TH vgs som var kreative, og aktive elever fra Brunla ungdomsskole. Alt gikk bra i det fine vårværet.

Foto: Jan Kaasa
Foto: Jan Kaasa
Foto: Jan Kaasa
Foto: Jan Kaasa
Foto: Jan Kaasa