Bok til salgs: 26 kjappe kurs i friluftsliv

Tips som virker - 26 kjappe kurs i friluftsliv

Endelig på lager i Larvik!
Pris: kr 198,- for medlemmer av DNT, 249,- for ikke medlem.
​​​​​​​(NB! Prisen kan bli endret uten at denne artikkelen oppdateres, ta gjerne kontakt for priser).

Boka «26 kjappe kurs i friluftsliv» gir en innføring over 190 sider i utvalgte temaer som du vil ha god bruk for når du skal ut på tur. I kursene får du nyttige tips og råd til hvordan du kan utøve friluftsliv på en trygg og god måte. Forhåpentligvis vil boka også inspirere deg til å prøve ut nye aktiviteter.

Kursene i boka formidler grunnleggende kunnskap i friluftsliv på en enkel og lettfattelig måte. Denne kunnskapen må kombineres med å øve på disse ferdighetene ute. Dette vil bidra til å øke din samlede turkompetanse.

Den Norske Turistforening (DNT) har arbeidet med tilrettelegging for friluftsliv i 150 år. Sammen med andre aktører har vi, som Norges største friluftslivsorganisasjon, tilrettelagt for en turkultur basert på sikker og trygg ferdsel i naturen – på eget ansvar. I denne boka får du ta del i den omfattende kunnskapen som DNT har ervervet seg gjennom disse årene. Kursene fokuserer på det grunnleggende man trenger å vite for å drive friluftsliv, snarere enn å dvele ved de finstemte nyansene. Boka er blitt til som et stort dugnadsprosjekt der mange av DNTs medlemsforeninger har bidratt. De fleste kursene er skrevet av ansatte i DNT, turledere, kursledere og andre ressurspersoner som forvalter DNTs og Norges turtradisjoner gjennom sin deltakelse i foreningens turfelleskap.

Målet er at du, uansett om du er nybegynner i friluftslivet eller om du har vært mye på tur, vil ha nytte og glede av å lese denne boka.

På bildet under ser du en oversikt over kursene som boka presenterer.

Kursoversikt for boka "26 kjappe kurs i friluftsliv"

Her finner du turbutikkens åpningstider.
Andre varer i LOTs sortiment.