Ny bok: Turguide til Larvik og Omegn

Endelig er den nye turboka her, helt fersk fra trykkeriet. Turguide til Larvik og omegn er skrevet av Kjell Einar Aadnevik, og inneholder beskrivelser av 50 turer i området. Boka er i et hendig pocketformat, og egner seg godt i tursekken.

Pris kr 320,- for medlemmer av DNT
og kr 369,- for ikke medlem.

Her finner du forslag til 18 turer gjennom Brunlanes, Stavern, Larvik og Tjølling, blant annet beskrives den flotte kyststien vår.
Eikedalsmarka mellom Hallevannet og Farris, samt Kjose og Vestmarka er dekket av 13 turer i variert skogsterreng med høye åser.
Innover Lågendalen, gjennom Hedrum og Lardal, kan du velge mellom 19 interessante turforslag.

Mange rammetekster gir informasjon om geologi, planter og kulturhistorie - som kan gi deg ekstra opplevelser på turen. I tillegg inneholder boka mange bilder og gode kart.

Se andre varer i vårt sortiment her.