Bøker: På tur i Vestfold (del 1 og del 2)

På tur i Vestfold er to bøker skrevet av turentusiast Erlend Larsen. "En vestfolding behøver ikke reise langt for å finne de fine turområdene" skriver han. Med over 165 turforslag bør det vær mulig å finne flotte turer som passer alle.

På tur i Vestfold del 1 inneholder to fotturer og en sykkeltur fra hver kommune i Vestfold. I tillegg beskriver boka 5 padleturer, 5 bonusturer og nær sagt alle oppkjørte skiløyper over hele fylket. Totalt inneholder boka 85 turer.

På tur i Vestfold del 2 inneholder en fottur, en topptur og en sykkeltur fra hver kommune i Vestfold, samt fire padleturer fra ulike steder. Boka beskriver også den 24 mil lange blåmerkede kyststiene gjennom hele fylket, fra Larvik i sør til Svelvik i nord. Totalt inneholder boka mer enn 80 turer.

Begge bøkene selges i LOTs turbutikk.
Pris kr 250,- for medlemmer av DNT og kr 299 for ikke medlem.

(NB! Prisen kan bli endret uten at denne artikkelen oppdateres, ta gjerne kontakt for priser).

Her kan du finne flere varer i LOTs sortiment.

Skrevet av Solveig Irene Dolven 21. november 2018