Kjøp og selg brukte friluftsklær i LOTs butikk

Stadig flere DNT-butikker tilbyr bruktsalg, og nå blir det mulig også hos LOT. Fra bruktstativet i turbutikken kan du kjøpe eller selge brukte friluftsklær. Her kan du gjøre et kupp, samtidig som du bidrar til langstidsbruk av turtøy!

Konseptet er enkelt: Har du friluftsklær som ikke brukes? Ta det med til turbutikken, fyll ut en lapp med pris og telefonnummer - så kontrollerer betjeningen at beløpet vipses til riktig nummer når plagget blir solgt.

Transaksjonen går direkte mellom selger og kjøper via vipps. Foreningen tilbyr kun tid og sted, og tjener ikke noe på salget. Har du noe du vil gi bort gratis, så er det også flott!

Vi har noen krav til det som leveres: 
- Varene må være rene og relevante for friluftsliv, og det må noteres på prislappen dersom varen har en skade.
- Vi setter av begrenset plass, slik at det som leveres kun kan henge i begrenset tid. Blir ikke plagget solgt vil vi ringe deg og gi beskjed om at det må hentes tilbake. Blir det ikke hentet innen 4 uker etter varsel, vil varen bli levert i Uff/Fretex-container.
- Vi forbeholder oss retten til å si nei til ting vi ikke tror kommer til å bli solgt eller som er i dårlig stand. Er stativet fullt må vi si nei til å ta imot mer inntil videre.
- All transaksjon skjer direkte mellom kjøper og selger via vipps. Vi tar ikke imot betaling på andre måter.

Skrevet av Solveig Irene Dolven 14. desember 2018