Turbosekker for 2 til 9-åringer

Turbosekken 18 L for 2-6-åringer

Mange barn liker å bære en egen sekk med niste og drikkeflaske. Her finner du barne-tursekker som egner seg godt på tur.

Sekkene har hoftebelte og bryststropp, og er derfor like behagelig som tursekker for voksne. Sidelommer i netting og glidelåslomme i topplokket. Med reflekser på sekken synes barnet i mørket fra alle retninger. På lokket er det trykket bilde av Turbo.

Turbosekken kommer i to størrelser: 12 L og 18 L.

Skal du på tur med barn?  Her er DNTs 10 tips for en vellykket tur med barn og forslag til sommeraktiviteter med barna.

Her finner du også turbutikkens åpningstider og andre varer i LOTs sortiment. Vi har blant annet luer, drikkeflaske, emaljekopp og mye annet med Barnas Turlag- og Turbologo.

Nyhet:

Turbosekk "Ruffen" 18 L for brukerhøyden ca. 110-128 cm.

Turbosekken 12 L

Bergans Nordkapp Jr. 12 L.

Farger: blå og rosa.

Alder: 2-6 år.

Pris: 250,- for medlemmer av DNT, 350,- for ikke medlem

Turbosekken 18 L

Bergans Ruffen 18 L.

Farge: grønn

Brukerhøyde: ca. 110–128 cm

Pris: kr 468 for medlemmer av DNT, 550 for ikke medlem

​​​​​​​NB! Prisene kan bli endret uten at denne artikkelen oppdateres, ta gjerne kontakt for priser.

Skrevet av Solveig Irene Dolven 22. november 2021