1 nøkkel, mer enn 500 hytter

Medlemsfordeler og priser

Som medlem i Larvik og Omegns Turistforening(LOT)

·         Får du rabatter på DNTs mer enn 500 hytter over hele landet.

·         Mottar du Norges største friluftslivsmagasin Fjell og Vidde, 6 ganger i året.

·         Får du tilsendt DNTs årbok.

·         Kan du delta på våre turer og arrangementer.

·         Gir du et bidrag til merking og vedlikehold av trygge stier og traseer i vårt nærområde.

·         Støtter du vårt naturvernarbeid.

·         Får du medlemspris i vår turbutikk og i nettbutikken.

.         Får du medlemspris hos Albert Bøe Sport og Fritid (Sport 1) på "øya" og Skaugs Sport i Svarstad.

Se mer om medlemsfordeler og priser på medlemskap på DNTs hovedsider. LOT følger DNTs priser.

Bestill medlemsbevis på papir

Bestill medlemsbevis på papir ved å oppgi medlemsnummeret og postnummeret ditt.

Laster, vennligst vent...

Din bestilling er lagt til behandling, og du vil motta ditt medlemsbevis på papir i posten i løpet av en ukes tid.
Din bestilling er lagt til behandling, og du vil motta ditt medlemsbevis på papir i posten ca. en uke etter at betaling er registrert. Ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no om du har spørsmål.
Vi fant ikke medlemsskapet på den oppgitte kombinasjonen av medlemsnummer og postnummer. Sjekk at du har skrevet riktig og prøv igjen, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no.
Medlemskapet er til behandling, vennligst prøv igjen om noen dager. Har du spørsmål kan du ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no.
En bestilling på dette medlemsnummeret ligger allerede inne til behandling.
En bestilling på dette medlemsnummeret er blitt behandlet i løpet av de siste dagene og er på vei i posten. Ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no om du har spørsmål.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.

Lokale medlemrabatter:

Som medlem av Larvik og Omegns Turistforening får du 20% rabatt på Bergans og 10% på andre varer hos Albert Bøe Sport og Fritid.

Som medlem av Den Norske Turistforening får du 25% rabatt på ski, skiutstyr og skiklær/overtrekksdresser hos Skaugs Sport - Sørøst-Norges ledende skibutikk.