Hytter og Ruter

Larvik og Omegns Turistforening har utviklet et utstrakt løypenett i distriktet vårt. Hele 350 km blåmerkede løyper strekker seg fra Larviks kyst til Skrimfjell. På UT.no - hele Norges turplanlegger, finner du mange flotte turforslag fra hele landet, oversikt over alle turistforeningshyttene og digitale turkart.  I vår turbutikk i Storgata 25 i Larvik kan du få kjøpt gode turkart for våre nærområder. Vi har også godt utvalg av kart i Nordecas turkartserie.

Våre hytter

LOT drifter de tre dagsturhyttene Lauvesetra, Eikedalen og Padleklubbhytta i vårt nærområde.  I tillegg eier og driver foreningen de to ubetjente hyttene Ivarsbu (Skrim) og Presteseter (Lardal). All informasjon om den enkelte hytta finner du ved å klikke på linken til den aktuelle hytta som sender deg videre til UT.no. Der finner du også kart over området og turforslag i nærheten av hyttene.

Priser for leie av våre hytter. (NB! Nye priser under covid-19 gjelder ut 2021, se under)
Du finner utleiekalender med oversikt over ledige datoer for leie under bildene av hyttene.

COVID-19 INFO:

På grunn av smittevern har det vært redusert kapasitet på overnattingshyttene. Forhåndsbooking av hele hytter vil fortsatt gjelde ut 2021. Det er leietakers ansvar å undersøke og overholde lokale regler og anbefalinger.

Ivarsbu og Presteseter (gjelder ut 2021):

• Alle hytter må forhåndsbookes! Ingen anledning til å besøke hytta uten avtale.
    Dette gjelder både hovedhytta og de utbetjente rommene med DNT sin standardlås på Ivarsbu og Presteseter.
  • Leietaker må være DNT-medlem.
  • Vi leier kun ut hele hyttedeler for å ikke blande ulike turfølger.
    Gjeldene priser for nøkkelhytter ut året: Båthuset kr 750, Hunderommet kr 500, Smia kr 500, Kvarteret kr 500.

Vi ser frem til å leie ut enkeltsenger og ta imot spontane besøk igjen fra 2022!

Overnattingshytter

IVARSBU

Ubetjent hytte

Stedet har tre bygninger for overnatting: Hovedhuset, Smia og Båthuset (Båthus + Hunderom).
Alle boenhetene har forhåndsbooking. Hovedhuset er forbeholdt medlemmer av LOT/DNT. Smia og Båthuset har standard DNT-nøkkel, men må også forhåndsbookes grunnet korona

Bestilling og mer info på UT.no

PRESTESETER

Ubetjent hytte

Presteseter ved Kopavannet i Lardal, har god plass og leies ut til privatpersoner, grupper og skoleklasser.
Her finner du også Kvarteret, en ubetjent avdeling med standard DNT-nøkkel. Grunnet covid-19 må Kvarteret nå bookes på lik linje som hovedhytta.

Bestilling og mer info på UT.no

Du finner ledige datoer ved å følge lenken over og trykke "Bestill overnatting".​​​​​​​

Dagsturhytter

EIKEDALEN

Hyttenes åpningstider.
Se kart og mer info på UT.no

Leies også ut til arrangementer for firmaer og privat utenom åpningstidene. Ring 33 18 76 50 eller send en e-post til larvik@dnt.no for booking.

Her finner du kalender med oversikt over når Eikedalen er ledig.

LAUVESETRA

Se Kart og mer info på UT.no

Her finner du kalender med oversikt over når Lauvesetra og Thorleifsbu er ledig.

PADLEKLUBBHYTTA

​​​Se Kart og mer info på UT.no

Hytta leies ikke ut.

Informasjon om våre hytter

DNT NØKKEL

Nøkkel som passer til selv- og ubetjente hytter i hele Norge, får du i vår turbutikk i Storgata 25 i Larvik mot et depositum på kr 100. Nøkkelen kan du beholde så lenge du er medlem. Nøkkelen kan også bestilles i DNTs nettbutikk.

BETALING

Betaling ordnes ved bankgiro som man tar med seg fra hyttene og betaler når man kommer hjem. LOT bruker ikke engangsfullmakt ved betaling.

ALDRI VÆRT PÅ EN DNT-HYTTE FØR?

Turistforeningen har laget en guide til hyttebesøket

BLI HYTTESAMLER
Har du vært på flere enn 100 hytter i DNT systemet?
Da er du kvalifisert til å få en forgylt versjon av den klassiske DNT nøkkelen.
Slik gjør du

Informasjon om våre TURruter

RUTER

Du finner våre turruter på papirkart i turbutikken og på tjenesten UT.no.

Her finner du mer informasjon om Bøkeskogen fra Bøkeskogens og Kilens Venner, som nå er en del av LOT.

TURLØYPER FOR FUNKSJONSHEMMEDE
Rullestolvennlige turer i Larviksdistriktet