Hytter og Ruter

Larvik og Omegns Turistforening har utviklet et utstrakt løypenett i distriktet vårt. Hele 300 km blåmerkede løyper strekker seg fra Larviks kyst til Skrimfjell. På UT.no - hele Norges turplanlegger, finner du mange flotte turforslag fra hele landet, oversikt over alle turistforeningshyttene og digitale turkart.  I vår turbutikk i Storgata 25 i Larvik kan du få kjøpt gode turkart for våre nærområder. Vi har også godt utvalg av kart i Nordecas turkartserie.

Våre hytter

LOT drifter de tre dagsturhyttene Lauvesetra, Eikedalen og Padleklubbhytta i vårt nærområde.  I tillegg eier og driver foreningen de to ubetjente hyttene Ivarsbu (Skrim) og Presteseter (Lardal). All informasjon om den enkelte hytta finner du ved å klikke på linken til den aktuelle hytta som sender deg videre til UT.no. Der finner du også kart over området og turforslag i nærheten av hyttene.

Priser for leie av våre hytter.

EIKEDALEN

Dagsturhytte

Leies også ut til arrangementer for firmaer og privat utenom åpningstidene. Ring 33 18 76 50 eller send en e-post til larvik@dnt.no for booking.

LAUVESETRA

Dagsturhytte

IVARSBU

Ubetjent hytte

Stedet har tre bygninger for overnatting: Båthuset, Smia og Hovedhuset.
Hovedhuset leies ut etter avtale og er forbeholdt medlemmer av LOT/DNT. Smia og Båthuset har standard DNT-nøkkel.

Booking av hovedhuset: tlf 33 18 76 50 eller e-post: larvik@dnt.no

PRESTESETER

Ubetjent hytte

Presteseter ved Kopavannet i Lardal, har god plass og leies ut til privatpersoner, grupper og skoleklasser. Her finner du også Kvarteret, en ubetjent avdeling med standard DNT-nøkkel.

Hyttene er vanligvis åpne hele året, men er for tiden (sommer-høst 2017) under oppussing. Velkommen til en nyoppusset hytte høsten 2017!

Booking: tlf 33 18 76 50 eller e-post: larvik@dnt.no​​​​​​​

DNT NØKKEL

Nøkkel som passer til selv- og ubetjente hytter i hele Norge, får du i vår turbutikk i Storgata 25 i Larvik mot et depositum på kr 100. Nøkkelen kan du beholde så lenge du er medlem. Nøkkelen kan også bestilles i DNTs nettbutikk.

BETALING

Betaling ordnes ved bankgiro som man tar med seg fra hyttene og betaler når man kommer hjem.  LOT bruker ikke engangsfullmakt ved betaling.

ALDRI VÆRT PÅ EN DNT-HYTTE FØR?

Turistforeningen har laget en guide til hyttebesøket

BLI HYTTESAMLER
Har du vært på flere enn 100 hytter i DNT systemet?
Da er du kvalifisert til å få en forgylt versjon av den klassiske DNT nøkkelen.
Slik gjør du