Hytter og Ruter

Larvik og Omegns Turistforening har utviklet et utstrakt løypenett i distriktet vårt. Hele 350 km blåmerkede løyper strekker seg fra Larviks kyst til Skrimfjell. På UT.no - hele Norges turplanlegger, finner du mange flotte turforslag fra hele landet, oversikt over alle turistforeningshyttene og digitale turkart.  I vår turbutikk i Storgata 25 i Larvik kan du få kjøpt gode turkart for våre nærområder. Vi har også godt utvalg av kart i Nordecas turkartserie.

Våre hytter

LOT drifter de tre dagsturhyttene Lauvesetra, Eikedalen og Padleklubbhytta i vårt nærområde.  I tillegg eier og driver foreningen de to ubetjente hyttene Ivarsbu (Skrim) og Presteseter (Lardal). All informasjon om den enkelte hytta finner du ved å klikke på linken til den aktuelle hytta som sender deg videre til UT.no. Der finner du også kart over området og turforslag i nærheten av hyttene.

Covid-19 info:
- Ivarsbu og Presteseter: På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke ta imot dagsbesøk på den ubetjente delen av Ivarsbu
og Presteseter. Det er heller
ikke tillatt å telte ved hyttene. Alle hytter må forhåndsbookes, dette gjelder både hovedhytta og de utbetjente rommene med DNT sin standardlås på Ivarsbu og Presteseter. Grunnet smittesporing ber vi om navn og telefonnummer til alle som besøker hyttene.
All bestilling skjer til LOTs kontor til larvik@dnt.no. Bestilling må skje i god tid før oppholdet grunnet våre åpningstider (mandag, onsdag og fredag).
For å overholde avstand mellom personer i ulike husstander, er antall sengeplasser på hyttene redusert.
Vi leier kun ut hele hyttedeler for å ikke blande ulike turfølger. Gjeldene priser for nøkkelhytter inntil videre: Båthuset kr 500, Hunderommet kr 500, Smia kr 500, Kvarteret kr 500.
Husk å sette dere grundig inn i all informasjon på hytta, slik at vi kan begrense smittefaren av covid-19.
- Eikedalen og Lauvesetra: stengt for utleie inntil videre.

Priser for leie av våre hytter. (NB! Nye priser under covid-19, se over)

Du finner utleiekalender med oversikt over ledige datoer for leie under bildene av hyttene.

Overnattingshytter

IVARSBU

Ubetjent hytte

Stedet har tre bygninger for overnatting: Båthuset, Smia og Hovedhuset.
Hovedhuset leies ut etter avtale og er forbeholdt medlemmer av LOT/DNT. Smia og Båthuset har standard DNT-nøkkel, men må også forhåndsbookes hos LOT

Booking av hovedhuset og ubetjente rom: e-post: larvik@dnt.no

Se Kart og mer info på Ut.no

​​​​​​​Her finner du kalender med oversikt over når Ivarsbu er ledig.

Klikk her for å skrive tekst.

PRESTESETER

Ubetjent hytte

Presteseter ved Kopavannet i Lardal, har god plass og leies ut til privatpersoner, grupper og skoleklasser.
Her finner du også Kvarteret, en ubetjent avdeling med standard DNT-nøkkel. Grunnet covid-19 må kvarteret nå bookes på lik linje som hovedhytta.

Booking av hovedhytta og Kvarteret: e-post: larvik@dnt.no​​​​​​​

Se Kart og mer info på Ut.no

Her finner du kalender med oversikt over når hytta er ledig.

Dagsturhytter

EIKEDALEN

Se Kart og mer info på Ut.no

Leies også ut til arrangementer for firmaer og privat utenom åpningstidene. Ring 33 18 76 50 eller send en e-post til larvik@dnt.no for booking.

Her finner du kalender med oversikt over når Eikedalen er ledig.
Stengt for utleie grunnet covid-19.

LAUVESETRA

Se Kart og mer info på Ut.no

Her finner du kalender med oversikt over når Lauvesetra og Thorleifsbu er ledig.
Stengt for utleie grunnet covid-19.

PADLEKLUBBHYTTA

​​​Se Kart og mer info på Ut.no

Hytta leies ikke ut.

Informasjon om våre hytter og ruter

DNT NØKKEL

Nøkkel som passer til selv- og ubetjente hytter i hele Norge, får du i vår turbutikk i Storgata 25 i Larvik mot et depositum på kr 100. Nøkkelen kan du beholde så lenge du er medlem. Nøkkelen kan også bestilles i DNTs nettbutikk.

BETALING

Betaling ordnes ved bankgiro som man tar med seg fra hyttene og betaler når man kommer hjem.  LOT bruker ikke engangsfullmakt ved betaling.

ALDRI VÆRT PÅ EN DNT-HYTTE FØR?

Turistforeningen har laget en guide til hyttebesøket

BLI HYTTESAMLER
Har du vært på flere enn 100 hytter i DNT systemet?
Da er du kvalifisert til å få en forgylt versjon av den klassiske DNT nøkkelen.
Slik gjør du