Hytter og Ruter

Larvik og Omegns Turistforening har utviklet et utstrakt løypenett i distriktet vårt. Hele 350 km blåmerkede løyper strekker seg fra Larviks kyst til Skrimfjell. På UT.no - hele Norges turplanlegger, finner du mange flotte turforslag fra hele landet, oversikt over alle turistforeningshyttene og digitale turkart.  I vår turbutikk i Storgata 25 i Larvik kan du få kjøpt gode turkart for våre nærområder. Vi har også godt utvalg av kart i Nordecas turkartserie.

Våre hytter

LOT drifter de tre dagsturhyttene Lauvesetra, Eikedalen og Padleklubbhytta i vårt nærområde.  I tillegg eier og driver foreningen de to ubetjente hyttene Ivarsbu (Skrim) og Presteseter (Lardal). All informasjon om den enkelte hytta finner du ved å klikke på linken til den aktuelle hytta som sender deg videre til UT.no. Der finner du også kart over området og turforslag i nærheten av hyttene.

På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke ta imot dagsbesøk på den ubetjente delen av Ivarsbu og Presteseter.  Dette gjelder også toalettbesøk.

Både hovedhytta og de utbetjente rommene med DNT sin standard lås,  på Ivarsbu og Presteseter, må nå forhåndsbookes via LOT sitt kontor på telefon 33 18 76 50 i kontorets åpningstid på mandag, onsdag og fredag, eller på mail larvik@dnt.no. 

Husk å sette dere grundig inn i all informasjon på hytta, slik at vi kan begrense smittefaren av Covid19.

Priser for leie av våre hytter.

Du finner utleiekalender med oversikt over ledige datoer for leie under bildene av hyttene.

EIKEDALEN

Dagsturhytte

Leies også ut til arrangementer for firmaer og privat utenom åpningstidene. Ring 33 18 76 50 eller send en e-post til larvik@dnt.no for booking.

Se Kart og mer info på Ut.no

Her finner du kalender med oversikt over når Eikedalen er ledig.

LAUVESETRA

Dagsturhytte

Leies også ut til arrangementer for firmaer og privat utenom åpningstidene. Ring 33 18 76 50 eller send en e-post til larvik@dnt.no for booking.

Se Kart og mer info på Ut.no

Her finner du kalender med oversikt over når Lauvesetra og Thorleifsbu er ledig.

PADLEKLUBBHYTTA

Dagsturhytte

Åpningstider


​​​​​​​

Se Kart og mer info på Ut.no

Hytta leies ikke ut.

IVARSBU

Ubetjent hytte

Stedet har tre bygninger for overnatting: Båthuset, Smia og Hovedhuset.
Hovedhuset leies ut etter avtale og er forbeholdt medlemmer av LOT/DNT. Smia og Båthuset har standard DNT-nøkkel, men må også forhåndsbookes hos LOT

Booking av hovedhuset og ubetjente rom: tlf 33 18 76 50 eller e-post: larvik@dnt.no

Se Kart og mer info på Ut.no

​​​​​​​Her finner du kalender med oversikt over når Ivarsbu er ledig.

PRESTESETER

Ubetjent hytte

Presteseter ved Kopavannet i Lardal, har god plass og leies ut til privatpersoner, grupper og skoleklasser. Her finner du også Kvarteret, en ubetjent avdeling med standard DNT-nøkkel.  Kvarteret må nå bookes på lik linje som hovedhytta. 

Booking: tlf 33 18 76 50 eller e-post: larvik@dnt.no​​​​​​​

Se Kart og mer info på Ut.no

Her finner du kalender med oversikt over når Presteseter er ledig.DNT NØKKEL

Nøkkel som passer til selv- og ubetjente hytter i hele Norge, får du i vår turbutikk i Storgata 25 i Larvik mot et depositum på kr 100. Nøkkelen kan du beholde så lenge du er medlem. Nøkkelen kan også bestilles i DNTs nettbutikk.

BETALING

Betaling ordnes ved bankgiro som man tar med seg fra hyttene og betaler når man kommer hjem.  LOT bruker ikke engangsfullmakt ved betaling.

ALDRI VÆRT PÅ EN DNT-HYTTE FØR?

Turistforeningen har laget en guide til hyttebesøket

BLI HYTTESAMLER
Har du vært på flere enn 100 hytter i DNT systemet?
Da er du kvalifisert til å få en forgylt versjon av den klassiske DNT nøkkelen.
Slik gjør du