Lokal løyperapport

Skiløypene i Larvik kommune kjøres opp av flere lag og foreninger. Til sammen har vi et langt løypenett som passer de fleste, enten du vil gå kort, langt, i skogen eller i lysløyper. Her finner du lenker til mer informasjon.

Ved feil i teksten under, vennligst ta kontakt på larvik@dnt.no

Brunlanes

Larvik Ski har ansvar for området sørvest for Farrisvannet i Brunlanes, herunder Kleiver- Eikedalen- Tanum Saga- Stavern (Haugeneåsen). Skiforeningen har kunstsnøanlegg ved Kleiver. De kjører opp løyper straks det er kulde/snø. Ved tilstrekkelig mengder snø kjører de opp løyper i Eikedalsmarka og Brunlanes.
Løyperapport finner du på skisporet.no

Brunlanes IL kjører løyper på Hallebanen, i en kort lysløype, og på jorder ved tilstrekkelig snø. De oppdaterer på Brunlanes ILs nettside når løypene er kjørt.

Vestmarka

Nanset IF har området nordøst for Farrisvannet i Vestmarka, herunder strekningen Bøkeskogen (Bjørndalen-Lauvesetra) til og med Skjærsjø i Kvelde. De kjører opp løyper både i Østløypa og Vestløypa straks det er kulde og tilstrekkelig mengde snø.
I Bøkeskogen er det anledning til å gå uten ski.
Løyperapport for Vestmarka finner du på skisporet.no

Tjølling

Larvik og Omegns Turistforening er ansvarlig for løypekjøringen i Tjølling. Alt arbeidet gjøres på dugnad.
I "sentrale" Tjølling er det Leif Løwe og Lars Leinæs som legger løype med snøscooter når forholdene tilsier det. Her kan det bli kjørt opp skiløyper på opp mot 5 mil når snøforholdene er svært gode.
På Eftanglandet kjører Fridtjof Lorentzen opp løyper med snøscooter. Løypa er ca. 15 km ved gode forhold.
Begge steder krever en god del snø før løypene kjøres opp.
Vi oppdatere informasjonen her når løypene er kjørt.

Kjose

Det er inngått en avtale med Porsgrunn kommune om kjøring av løyper i Kjose.
Sjekk løypeforholdene på skisporet.no.
Kart over skiløypene finner du utskriftsvennlig her.
Ytteligere informasjon om løypene finner du her.
Informasjon om scooterløyper finner du hos Kjose IL.

Kvelde/Hvarnes

Kvelde IL kjører opp løyper i Kvelde. Her er det lysløype.
Du finner løypene på skisporet.no.

Andebu IL kjører løyper i Holtebygda.
Du finner løypene på skisporet.no.

Lardal/Øvre terreng/Vindfjelltraktene

Vindfjellsamarbeidet har ansvar for løypekjøringen i dette området, som dekker Vindfjelltunet, Viddaseter, Grønnli, Årum, Raudberen, Løkka, Løvås, Borgen og Presteseter.
Løyperapport øvre terreng finner du her.
Du finner også løypene på skisporet.no

Skrim

På vinterstid finner du milevis med godt preparerte skiløyper på Skrim.
Sjekk løypeforholdene på skisporet.no
Du kan også se forholdene på webkamera eller abonnere på føremeldinger her.