Foto: Knut Hjalmar Gulliksen

Turboklubben er et nytt fritidstilbud for barn med fokus på det enkle friluftslivet i nærmiljøet. Turboklubben Larvik startet opp i april 2021. Her har 16 påmeldte 4.-7. klassinger samlinger en kveld i uka. Fritidstilbudet  har fokus på natur og friluftsliv som læringsarena. Barna vil lære seg litt om temaer som padling, orientering, fisking og mat på bål med mer. På årets program er det bl.a. små toppturer, vinteropplæring, bygging av gapahuk, fisketur, klatring, bål og mye moro!

Turboklubben Larvik er foreløpig et treårig prosjekt, men vi håper å kunne utvikle dette videre!

Klikk her for å skrive tekst.

Om Turboklubben

Målgruppe: 4.-7. klassinger.

Tidspunkt: onsdager kl. 17.00-19.00.

Pris: Deltakelse er gratis! Alt vi krever er et medlemskap i Barnas Turlag, som per 2021 koster kr 140,- i året.

Vil du bli med?

Det er for tiden ledige plasser i Turboklubben for 4.-7. klassinger!

Les mer her.

Påmelding eller spørsmål?
Send e-post til solveig.dolven@dnt.no med navn og medlemsnummer, samt kontaktinfo til foresatt.

Voksne på Turboklubben

Det er ansatt to Turboledere i Turboklubben, som har ansvar for planlegging og gjennomføring. Dette er trygge voksne som er glad i barn og kunnskapsrike i friluftslivet.

I tillegg ønsker vi å ha med to frivillige hver onsdag. Her kan du lese mer om det å være frivillig i Turboklubben.

Ledig stilling som Turboleder i ettårig vikariat! Søknadsfrist 14. oktober 2021.

En stor takk til vår Samarbeidspartner Sparebankstiftelsen DNB for støtte til Turboklubben.