Turer og aktiviteter

Larvik og Omegns Turistforening arrangerer et mangfold av turer og aktiviteter hvert eneste år. Vi har egne turgrupper for alle aldre.Bli med oss ut på tur, og få naturopplevelser for livet.

Kontakt vårt kontor/turbutikk dersom du har spørsmål knyttet til våre turgrupper eller turer.

ARRANGEMENTER

Kom deg ut dagene, Opptur og LOTs tradisjonelle juletrefest 2. juledag samler mange hundre deltagere hvert år.

VÅRE HYTTER

Du kan leie en av våre hytter: Presteseter, Ivarsbu, Eikedalen eller Lauvesetra.

KANOUTLEIE

Vi leier ut 6 kanoer som står på Framnesodden i Farris. Disse kan leies av privatpersoner eller grupper. Pris per kano per døgn er kr 150,- for medlemmer av DNT og 300,- for ikke medlemmer.

SJEKK UT VESTFOLD

Her finner du 150 turmål i Vestfold samlet i DNT-appen "SjekkUT". Deltakerpremier fra 5 besøkte turmål!

TOPPTURER

Bli med og samle toppturer.  Toppturpakker med klippekort, kart og veibeskrivelse til toppene selges i vår turbutikk, hos Norli Bokhandel, Stavern Sport, Albert Bøe Sport, G-Sport på Nordbyen og Spar i Kvelde. Pris kr. 100,-. Ekstra klippekort kr. 10,-

UT.NO

Finn våre turforslag og planlegg turen på hele Norges turplanlegger UT.no!

TIPS TIL TUREN

Her finner du mange nyttige tips til turen

VILKÅR

Her kan du lese om påmelding, priser, forsikringer, avlysninger og mer.