Turer og aktiviteter

Larvik og Omegns Turistforening arrangerer et mangfold av turer og aktiviteter hvert eneste år. Vi har egne turgrupper for alle aldre.Bli med oss ut på tur, og få naturopplevelser for livet.

Kontakt vårt kontor/turbutikk dersom du har spørsmål knyttet til våre turgrupper eller turer.

ARRANGEMENTER

Kom deg ut dagene, Opptur og LOTs tradisjonelle juletrefest 2. juledag samler mange hundre deltagere hvert år.

UT.NO

Finn våre turforslag og planlegg turen på hele Norges turplanlegger UT.no!

TIPS TIL TUREN

Her finner du mange nyttige tips til turen

150 KLIPPEN

Delta i LOTs premiekonkurranse i anledning Den Norske Turistforenings 150-års jubileum i 2018!

VILKÅR

Her kan du lese om påmelding, priser, forsikringer, avlysninger og mer.

TOPPTURER

Bli med og samle toppturer. Toppturene i Larvik har nå fått sin egen facebookside.
Toppturpakker med klippekort, kart og veibeskrivelse til toppene, kan du få kjøpt på LOTs kontor, hos Norli Bokhandel, Stavern Sport, Albert Bøe Sport, G-Sport på Nordbyen og Spar i Kvelde. Pakka koster kr. 100,-.
Ekstra klippekort kan kjøpes for kr. 10,-