Turer og aktiviteter

Larvik og Omegns Turistforening arrangerer et mangfold av turer og aktiviteter hvert eneste år. Vi har egne turgrupper for alle aldre. Bli med oss ut på tur, og få naturopplevelser for livet.

Turprogram 2021.

Covid-19 info:
- Vi har dessverre måttet avlyse noen av våre turer.
- Vi har satt tak på maks antall deltakere på våre turer, i henhold til gjeldende regler.
- Grunnet covid-19 er vi pålagt å ha påmelding på alle våre turer for å opprettholde muligheten for smittesporing. Fordi kontoret ikke er betjent i helger, og for å holde god oversikt over påmeldte i tilfelle det blir behov for smittesporing, må vi ha påmeldingsfrist noen dager før turene. Vi ber derfor for forståelse for at turdeltakelse må planlegges litt lenger tid i forveien enn før, og at påmelding skjer innen de oppgitte fristene.
Vi gjør så godt vi kan for å få ut informasjonen om turene i god tid før påmeldingsfristene.
Følg med i
aktivitetskalenderen for informasjon om kommende turer.

På våre turer gjelder følgende nye regler:
- Ingen anledning til deltakelse for personer smittet av korona, i karantene eller med symptomer på luftveisinfeksjon/nedsatt allmenntilstand.
- Ta med egen håndsprit.
- Alle som ikke er i samme husstand må holde 1 meter avstand.
- Turleder har anledning til å avvise deltakere som ikke overholder smittevernsrutiner for renhold og avstand.

Nærturer og turforslag i Larvik,
trykk på denne lenken og få opp en rekke turforslag.

Kontakt vårt kontor/turbutikk dersom du har spørsmål knyttet til våre turgrupper eller turer.

ARRANGEMENTER

Kom deg ut dagene, Opptur og LOTs tradisjonelle juletrefest 2. juledag samler mange hundre deltagere hvert år.

VÅRE HYTTER

Du kan leie en av våre hytter: Presteseter, Ivarsbu, Eikedalen eller Lauvesetra.

KANOUTLEIE

Vi har kanoutleie i sommersesongen.

Vi leier ut 6 kanoer som står på Framnesodden i Farris. Disse kan leies av DNT medlemmer. Pris per kano per døgn er kr 150,- for medlemmer av DNT.

UT.NO

Finn våre turforslag og planlegg turen på hele Norges turplanlegger UT.no!

TIPS TIL TUREN

Her finner du mange nyttige tips til turen

TOPPTURER

Bli med og samle toppturer.  Toppturpakker med klippekort, kart og veibeskrivelse til toppene selges i vår turbutikk, hos Norli Bokhandel på Amfi, Stavern Sport, Albert Bøe Sport, G-Sport Nordbyen, Spar Kvelde og Meny Søndersrød.
​​​​​​​Pris kr. 100,-. Ekstra klippekort kr. 10,-
​​​​​​​
Smittevern: Alle turbøker og klippetenger er midlertidig fjernet. Vi anbefaler å registrere turen via SjekkUT-appen som kan lastes ned fra Google Play eller App Store. Noter besøket på klippekortet, uten klippetang.

VILKÅR

Her kan du lese om påmelding, priser, forsikringer, avlysninger og mer.

Foto: Sandra Tortenvik

HUND PÅ TUR

Hunder er velkomne på de fleste fellesturer, men vi ber hundeeiere følge noen enkle regler:

• Hunder skal alltid være i bånd på fellesturer og ved LOTs hytter.
  • Ingen hunder på felles transport i regi av LOT.
  • Tenk på at andre kan være redde eller allergiske. Hunder som oppsøker andre eller blir urolige kan ikke bli med på fellesturer.
  • Turleder kan nekte adgang til hunder generelt ved annonsering av turer. Turleder kan også nekte deltakelse spesielt for personer som møter opp med hunder som ikke egner seg på fellestur.