Tursentereret i Larvik

Larvik og Omegns Turistforening har tursenter og turbutikk i Storgata 25 i Larvik.

Her kan du kjøpe medlemskap og DNT-nøkkel til hyttene. Vi har et godt utvalg i kart, litt turutstyr og bøker. Du kan også få tips og råd til turplanleggingen.  Husk at du som medlem får rabatt på alle våre varer.
Som medlem i DNT kan du også kjøpe turutstyr og kart til medlemspris via DNTs nettbutikk.
Velkommen innom!

Åpningstider

Tursenter stengt 8. mars til 6. april 2021 grunnet koronasituasjonen. Kontakt oss på tlf. eller e-post.

Påsken 2020:
Ikke tilgjengelig på telefon/e-post 27. mars til 5. april.

Mandag og onsdag kl. 10.00-17.00
Fredag kl. 10.00-16.00

​​​​​​​Stengt tirsdag og torsdag.

Besøks- og postadresse:

Larvik og Omegns Turistforening
Storgata 25 (tidligere Storgata 50)
3256 Larvik
larvik@dnt.no

Bankkonto: 2460.31.61048

Varer i turbutikken

Under finner du artikler om kart, bøker, turutstyr og annet vi selger i turbutikken. Klikk Se flere artikler for å se mer av vårt sortiment. Lagerstatus og oppgitte priser kan være endret siden artiklene ble publisert. Ta kontakt for priser, og kom gjerne innom for å se vårt utvalg av turutstyr.